Team Paribu, deprem bölgesinde spor alanlari kuracakErcan Çakar- Paribu Üst Yöneticisi Yasin Oral:"Tüm odagimizi deprem bölgesine çevirdik. Sporla iyilestirme konusunda yapabilecegimiz çalismalar üzerinde duruyoruz"

Team Paribu, deprem bölgesinde spor alanlari kuracakErcan Çakar- Paribu Üst Yöneticisi Yasin Oral:"Tüm odagimizi deprem bölgesine çevirdik. Sporla iyilestirme konusunda yapabilecegimiz çalismalar üzerinde duruyoruz"

ISTANBUL (AA) - Team Paribu Seninle Afet Bölgesi Spor Alanlari Projesi'nin tanitim toplantisi yapildi.

Feriye Ortaköy Galeri'de gerçeklestirilen toplantiya, Paribu Üst Yöneticisi (CEO) Yasin Oral, milli sporculardan karateci Dilara Bozan, yüzücü Nida Eliz Üstündag, pentatlet Ilke Özyüksel, atlet Ersu Sasma ve güresçi Kerem Kamal katildi.

Toplantida açiklamalarda bulunan Yasin Oral, 6 Subat'taki Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen bölgelere verecekleri destek konusunda bilgi verdi.

Depremlerde hayatini kaybeden vatandaslari anan Oral, "Felaketin ilk gününden itibaren sahada aktif bir sekilde elimizden gelen her seyi yapmaya çalistik. Yeni nesilleri hedef alarak, ülkemizdeki potansiyeli açiga çikarmak için yaptigimiz gelistirmeler içerisinde bütün odagimizi deprem felaketiyle ilgili dönüstürmeye karar verdik. Bununla ilgili birçok yol haritasi hazirladik. Team Paribu'nun yol haritasi bununla beraber tekrar sekillendi. Tüm odagimizi deprem bölgesine çevirdik. Sporla iyilestirme konusunda yapabilecegimiz çalismalar üzerinde duruyoruz." diye konustu.

Team Paribu Proje Yöneticisi Murat Tankut da ekip olarak tamamen deprem bölgesine odaklandiklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"Team Paribu Seninle projesiyle geçen yil, Türkiye'nin farkli sehirlerinde 28 okulun spor malzemesi ihtiyacini gidererek 10 binin üzerinde ögrenciye ulastik. Bu sene hedefimiz bu sayilari artirmakti. Fakat maalesef hepimizi derinden üzen deprem felaketiyle karsilastik. Daha sonra bölgeye nasil fayda saglayabilecegimizi düsündük. Sonunda Team Paribu sporcularinin da dahil oldugu Team Paribu Seninle Afet Bölgesi Spor Alanlari Projesi'ni hayata geçirmeye karar verdik. Afet bölgesinde yer alan genç ve çocuklarin deprem sonrasinda hayata yeniden baglanmalari ve sosyal beceriler edinebilmeleri için çesitli aktiviteler organize edecegiz. Hatay, Kahramanmaras ve Adiyaman'daki yasam kentlerinde spor alanlari olusturmayi hedefliyoruz. Bu kentlerde çok amaçli sahalar insa edecegiz."

Team Paribu ekibinde yer alan psikolog Berceste Seber ile Isik Doga Akdemir de Team Paribu Seninle Afet Bölgesi Spor Alanlari Projesi çerçevesinde yapacaklari çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Milli sporcular Dilara Bozan, Nida Eliz Üstündag, Ilke Özyüksel, Ersu Sasma, Kerem Kamal da projeye yapacaklari katkilar ve yeni dönem hedefleriyle ilgili görüslerini dile getirdi.