TJK Baskani Serdal Adali, depremzede çocuklarla bir araya geldi Ercan Dogan

TJK Baskani Serdal Adali, depremzede çocuklarla bir araya geldi Ercan Dogan

ISTANBUL (AA) - Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Baskani Serdal Adali, depremzede çocuklarla bir araya geldi.

TJK'den yapilan açiklamaya göre Serdal Adali, Hatay'da düzenlenen Pony Club aktivitesinde depremzede çocuklarla bulustu.

Hatay’daki durumun çok üzücü oldugunu belirten Adali, "Afetin ilk gününden itibaren hipodromlarimizin kapilarini depremzedelere açtik. Tarim ve Orman Bakanligimizla birlikte yaralari sarmak adina elimizden geleni yapiyoruz. Simdi Türkiye Jokey Kulübü ailesi olarak tek yürek olup hem maddi hem manevi yaralari sarma zamani. En basta da çocuklarin yüzü gülsün istiyoruz. Bu anlamda sosyal sorumluluk projemiz olan Pony Club'in ne kadar önemli bir faaliyet oldugu bir kez daha anlasildi." ifadelerini kullandi.

Etkinlikler kapsaminda tiyatro oyunu düzenleyen TJK Asli Üyesi Ilyas Ilbey de "Tiyatronun çocuk psikolojisi üzerindeki olumlu etkilerini biliyoruz. Bu sebeple programimiza çocuklara yönelik 'En Güçlü Kim' adli oyunu da ekledik. Ayrica oyuncaklar hediye ederek, boyama etkinlikleri yaparak daha kapsamli bir faaliyet yürütmeye ve daha olumlu etkiler yaratmaya gayret ediyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

Elazig Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik ise ihtiyaç sahiplerine yardim hususunda bu kadar emek veren bir kurumun çalisani olmaktan büyük gurur ve mutluluk duydugunu belirtti.