TEKNOFEST için Izmir'de IZBAN ve otobüs seferleri artirilacakMeriç Ürer

TEKNOFEST için Izmir'de IZBAN ve otobüs seferleri artirilacakMeriç Ürer

IZMIR (AA) - Izmir'de 27 Eylül-1 Ekim'de düzenlenecek havacilik, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST için, IZBAN ve otobüs seferlerinin artirilacagi bildirildi.

Çigli Havalimani'nda düzenlenecek festivale ulasim için ziyaretçilerin, özel araç yerine rayli sistem, deniz yolu ve belediye otobüslerini tercih etmeleri öneriliyor. Dileyenlerin, bisikletleriyle de festival alanina ulasabilecegi belirtiliyor.

Valilikten yapilan açiklamaya göre, Aliaga-Torbali ve Torbali-Aliaga hattindaki IZBAN seferleri, 12 dakikalik araliklarla düzenlenecek.

IZBAN'i Menemen yönünden kullanacak ziyaretçiler, TEKNOFEST alanina ulasmak için Ulukent Istasyonu'nda inerek, 220 numarali Ulukent - TEKNOFEST Festival Alani ESHOT ring otobüslerinden istifade edebilecek.

IZBAN'i Alsancak yönünden kullanacak ziyaretçiler ise TEKNOFEST alanina ulasmak için Egekent Istasyonu'nda inerek, 219 numarali Egekent - TEKNOFEST Festival Alani ESHOT ring otobüslerinden faydalanabilecek.

TEKNOFEST'e ulasim için deniz yolunu tercih edenler, Konak-Bostanli deniz otobüsü hattini veya Alsancak-Bostanli deniz otobüsü hattini kullanabilecek.

Deniz otobüsü kullanacak ziyaretçiler, Bostanli Iskelesi'nde inerek 218 numarali Bostanli Iskele - TEKNOFEST festival alani ESHOT ring otobüsleriyle festival alanina ulasabilecek.

ESHOT'un 218 numarali Bostanli Iskele -TEKNOFEST festival alani, 219 numarali Egekent-TEKNOFEST festival alani ve 220 numarali Ulukent - TEKNOFEST festival alani ring otobüsleri, festival alanina sürekli seferler düzenleyecek.