Sultangazi Cebeci Lojistik Merkezi hizmete açildi Hikmet Faruk Baser- IBB Baskani Ekrem Imamoglu: - "Cebeci Lojistik Merkezi, deprem ani ve sonrasi için lojistik merkez olarak kullanilacak ve özellikle deprem tecrübelerimizi de son yasadigimiz süreçlerden de elde ettigimiz deneyimlerle daha güçlü bir stratejiye kavusmasi için, yeniliklerle beraber önemli bir misyon olacak kurumumuz içerisinde"

Sultangazi Cebeci Lojistik Merkezi hizmete açildi Hikmet Faruk Baser- IBB Baskani Ekrem Imamoglu:
- "Cebeci Lojistik Merkezi, deprem ani ve sonrasi için lojistik merkez olarak kullanilacak ve özellikle deprem tecrübelerimizi de son yasadigimiz süreçlerden de elde ettigimiz deneyimlerle daha güçlü bir stratejiye kavusmasi için, yeniliklerle beraber önemli bir misyon olacak kurumumuz içerisinde"

ISTANBUL (AA) - Istanbul Büyüksehir Belediyesi (IBB), Sultangazi Cebeci Lojistik Merkezi'ni hizmet açti.

Sultangazi'deki açilista konusan IBB Baskani Ekrem Imamoglu, Merkezin deprem ani ve sonrasinda lojistik merkez olarak kullanilacagini ve özellikle son deprem deneyim ile kurumun daha güçlü bir stratejiye kavusmasi için önemli bir misyon yüklenecegini söyledi.

Imamoglu, 300 Günde 300 Proje kapsaminda siyasi ayrim yapmaksizin projelerine devam ettiklerini anlatarak, söyle devam etti:

"Istanbul'umuzu ekonomik krizlere, sosyal sorunlara ve afetlere karsi güçlendirmeyi, bu çagin önemli bir sorumlulugu olarak, kentlere misyon edinmis her parametresinde özenli çalismayi devam ettiriyoruz. Istanbul'u yatirimlarla güçlendiriyoruz. Bizim bütçemiz, tertemizdir ve bereketlidir. Çünkü, bizim bütçemizin bir yolculugu var; çok kiymetli. Vatandastan gelir, vatandasa gider. Bizim bütçemizin yol haritasi, böyle bir yol haritasi. O bakimdan bizim tertemiz bütçelerimizle, bereketli bütçelerimizle memleketimizi de ayaga kaldiracak bir süreci, en güçlü sekilde harekete geçirmek zorunlulugumuz var. Türkiye, çok güçlü olmak zorunda. Memleketimizin her sehri çok güçlü olmak zorunda. Tabii bunun lokomotifi olan Istanbul'umuzun da bütün ilçeleriyle çok güçlü bir sehir olmak zorunlulugu vardir."

Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu'na güvendiklerinin altini çizen Imamoglu, kararlilikla, olasi her afeti göz önüne alarak adimlar atacaklarini, basta Istanbul olmak üzere Türkiye'yi afete karsi dirençli ve güçlü hale getirmek için büyük bir seferberlik yürüteceklerini ifade etti.

Konusmalarin ardindan Sultangazi Cebeci Lojistik Merkezi kesilen kurdeleyle hizmet açildi.

Cebeci Lojistik Merkezi'nin açilisina Beylikdüzü Belediye Baskani Mehmet Murat Çalik, Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel ve çok sayida kisi katildi.