Sneakerlar, FLO koleksiyonunda genis ürün yelpazesiyle yer aliyorFatma Eda Topcu

Sneakerlar, FLO koleksiyonunda genis ürün yelpazesiyle yer aliyorFatma Eda Topcu

ISTANBUL (AA) - Hem casual giyimin hem de spor kombinlerin tamamlayicisi olan sneakerlar, çok sayida modeliyle FLO'da tüketici ile bulusuyor.

FLO'dan yapilan açiklamaya göre, sneakerlar, FLO koleksiyonunda genis ürün yelpazesiyle yer aliyor.

FLO kadin sneaker koleksiyonunda, siyah, beyaz, bej, pudra, pembe ve taba renkler öne çikarken kalin taban, renkli serit ve metalik efektli detaylarda tasarimlara dinamizm katiyor.

Günlük hayatin kurtaricisi sneakerlar özel davetlerin de en konforlu parçasi olurken, skinny jeanler, etekler, kazaklar, kabanlar, gömlekler ve elbiselerle kombinlenen sneakerlar modern ve sik tarziyla hayata ayak uyduruyor.

Erkekler için ise hem sportif hem casual kombinlerin eslikçisi olan sneakerlar, FLO koleksiyonunda siyah, beyaz, kahverengi, gri ve lacivert renkleri ile dikkati çekiyor.

Klasik tabanli tasarimlar, kalin tabanli tasarimlar, bagcik ve logolarla renklenen sneakerlar sokak modasinin nabzini tutuyor. Ofisten hafta sonu aktivitelerine kadar her alanda konforu, esnekligi ve sikligi bir arada sunan sneakerlar FLO koleksiyonunda ön plana çikiyor.

Çocuk modellerinde de birçok seçenekle göz dolduran FLO koleksiyonu, enerjik ve konforlu adimlara eslik ediyor.

Koleksiyondaki sneakerlar pembe, siyah, gri, lacivert ve beyaz renkleriyle miniklerin kombinlerinin en sevimli parçasi oluyor. Cirt cirt ve bagcik detaylariyla hareketlenen tasarimlar konfor ve kullanim kolayligini ulasilabilir fiyatlarla sunuyor.