Samsung, Galaxy A Serisi'nin en yeni üyelerini avantajli degisim kampanyasiyla ön satisa sunduHatice Senses Kurukiz- Samsung, Galaxy inovasyonlarini herkes için sunan Galaxy A Serisi'nin en yeni üyeleri Galaxy A34 5G ve A54 5G'yi ön satisa sundu - 21 Mart-3 Nisan'da geçerli olacak ön satis kampanyasi kapsaminda kullanicilar, yeni Galaxy A34 5G ve A54 5G akilli telefonlari avantajli teklif ve kampanyalarla satin alabilecek

Samsung, Galaxy A Serisi'nin en yeni üyelerini avantajli degisim kampanyasiyla ön satisa sunduHatice Senses Kurukiz- Samsung, Galaxy inovasyonlarini herkes için sunan Galaxy A Serisi'nin en yeni üyeleri Galaxy A34 5G ve A54 5G'yi ön satisa sundu
- 21 Mart-3 Nisan'da geçerli olacak ön satis kampanyasi kapsaminda kullanicilar, yeni Galaxy A34 5G ve A54 5G akilli telefonlari avantajli teklif ve kampanyalarla satin alabilecek

ISTANBUL (AA) - Samsung, Galaxy inovasyonlarini herkes için sunan Galaxy A Serisi'nin en yeni üyeleri Galaxy A34 5G ve A54 5G'yi ön satisa sundu.

Sirket açiklamasina göre, mobil dünyanin en son yeniliklerini kullanicilara sunmaya devam Samsung, yeni Galaxy A34 5G ve A54 5G'nin Türkiye'de ön satisa açildigini duyurdu.

Kullanicilar, tüm yetkili Samsung satis noktalarinda sunulan özel tekliflerden faydalanarak ön siparis verebilecek.

Galaxy A Serisi'nin en yeni üyeleri Galaxy A34 5G ve A54 5G'nin ön satis dönemine özel kampanya kapsaminda, 3 Nisan'a kadar marka fark etmeksizin eski telefonunu getiren kullanicilar, Samsung'un eski cihaz alimlarinda uyguladigi en yüksek satin alma fiyati olan 5 bin 500 TL'ye ek Galaxy A34 5G için 1.000 TL indirim kazanacak.

Kullanicilar, kampanya kapsaminda Galaxy A54 5G için Samsung'un eski cihaz alimlarinda uyguladigi en yüksek satin alma fiyati olan 7 bin TL'ye ek olarak, 1.500 TL daha indirim hakkina sahip olacak.

Galaxy A54 5G, siyah, beyaz ve açik yesil olmak üzere 3 farkli renk seçenegiyle satisa sunulurken, Galaxy A34 5G ise siyah, gümüs ve açik yesil olmak üzere üç farkli renk seçenegine sahip.

Yeni Galaxy A34 5G, 8GB RAM ve 128GB hafiza seçenegi ile 10 bin 499 TL'den satilirken, yeni Galaxy A54 5G ise 8GB RAM ve 128GB hafiza seçenegi ile 12 bin 499 TL, 8GB RAM ve 256GB hafiza seçenegiyle de 13 bin 499 TL'lik satis fiyatiyla kullanicilari bekliyor.

- Galaxy A54 5G ve Galaxy A34 5G, en parlak isikta dahi net görüntüler sunuyor

Galaxy A54 5G ve Galaxy A34 5G, en parlak isikta dahi net görüntüler sunarken, Samsung Galaxy'nin devrim niteligindeki Nightography ve yapay zeka özelliklerini kullaniyor.

Galaxy A54 5G, 32MP ön kamerasiyla en ince ayrintilari dahi yakalayarak mükemmel selfieler çekmeyi ya da ultra akici görüntülü konusmalar yapmayi mümkün kiliyor.

Yeni Galaxy A Serisi ile sürükleyici videolar çekmek de mümkün. Optik görüntü sabitleyici (OIS) ve video dijital görüntü sabitleme (VDIS) sayesinde görüntülerde titreme ve bulaniklik sorunu ortadan kalkiyor.

El titremesi veya hareket halinde olusabilecek olumsuz durumlarda dahi kullanicilar, en net içerikleri elde edebilecek. Karanlikta veya düsük isikta çekim yapmayi seven maceraci kullanicilarin yardimina kosan Gece Modu ise kameranin piksel boyutunu artirarak daha fazla ayrinti yakalayabiliyor. Galaxy A Serisi'nin gelismis görüntü düzenleme araçlariyla kullanicilar, istenmeyen gölgeleri veya yansimalari görüntüden silebiliyor.

- Galaxy A54 5G ve Galaxy A34 5G'nin "Ses Odagi" özelligiyle çevresel gürültüler yok oluyor

Samsung Galaxy A54 5G ve Galaxy A34 5G modellerinde bulunan "Ses Odagi" özelligi ise ortamdaki sesleri filtreleyerek sadece konusan bireyin sesini karsi tarafa aktarabiliyor. Böylece ses kalitesi iyilestirilerek daha net bir görüsme yapilmasina imkan saglaniyor.

Arka plan gürültüsünü filtreleyerek gereksiz sesleri engelleyen "Ses Odagi" özelligi, ses frekanslarini yükselterek arama deneyimini daha üst bir seviyeye tasiyor. Ses Odagi özelligi, en gürültülü ve kalabalik ortamlarda dahi kullanicilarin sesini arka plandaki seslerden ayirarak telefon ve görüntülü görüsmelerde daha net bir ses kalitesi sunabiliyor.

Yeni Galaxy A54 5G'de 6,4 inç, Galaxy A34 5G'de ise 6,6 inç olmak üzere her iki cihazda da sürükleyici Süper AMOLED ekran yer aliyor. 1000nit ekran parlakligina sahip her iki cihazin ekraninda dis mekanda ve özellikle günes isigi altinda kusursuz görüntüleme deneyimi için gelistirmeler yapildi.

Gelismis Görüntü Iyilestirme ve 120Hz ekran yenileme hiziyla cihaz ekrani farkli isik kosullarina hizlica geçildiginde daha gerçekçi ve akici ekran geçisleri sagliyor.

Yeni Galaxy A34, MTK Dimensity 1080 islemcisi ile gelirken, 8 GB RAM/128 GB hafiza seçenegi ile sunulacak. Yeni Galaxy A54 ise yeni Exynos 1380 islemcisi ile 8 GB RAM/128 GB ve 256 GB hafizali versiyonlari ile kullanicilari bekliyor.

Galaxy A54 5G ve Galaxy A34 5G ayni zamanda dört nesil boyunca isletim sistemi güncellemesi ve bes yil boyunca güvenlik güncellemesi alacak. Bu özellikler sayesinde kullanicilar en gelismis yazilima ve güvenlige erisebilecek ve akilli telefonlarini yillar boyunca kullanabilecek.