QNB Finansportföy ürün yelpazesini genisletiyorAbdulkadir Günyol- QNB Finansportföy, QNB Finans Portföy BIST 100 Disi Sirketler Hisse Senedi (TL) Fonunu (Hisse Senedi Yogun Fon) satisa sundu

QNB Finansportföy ürün yelpazesini genisletiyorAbdulkadir Günyol- QNB Finansportföy, QNB Finans Portföy BIST 100 Disi Sirketler Hisse Senedi (TL) Fonunu (Hisse Senedi Yogun Fon) satisa sundu

ISTANBUL (AA) - QNB Finansportföy Genel Müdürü Egemen Erden, "QNB Finansportföy BIST 100 Disi Sirketler Hisse Senedi (TL) Fonu (Hisse Senedi Yogun Fon) ile büyüme potansiyeli yüksek halka açik sirketlere yatirim imkâni sunarak yatirimcilarimizin da getiri potansiyelini yükseltmeyi hedefledik." dedi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, QNB Finansportföy, yatirim araçlarindaki çesitliligi artirma hedefi kapsaminda yeni bir fon daha hayata geçirdi ve QNB Finans Portföy BIST 100 Disi Sirketler Hisse Senedi (TL) Fonunu (Hisse Senedi Yogun Fon) satisa sundu.

QNB Finansportföy’ün uzman portföy yönetim ekibi tarafindan küçük ve orta ölçekli sirketlerin analizleri yapilarak, büyüme olasiligi yüksek olan sirketlere tek bir fon ile yatirim yapma imkâni sunulan bu fonda, BIST 100 disinda kalan sirketlere yatirim yapmak isteyen yatirimcilar için uygun bir firsat sunuluyor.

BIST 100 Endeksi disinda kalan sirketlerin ortaklik paylarindan olusturulan ‘QNB Finansportföy BIST 100 Disi Sirketler Hisse Senedi (TL) Fonunun (Hisse Senedi Yogun Fon) toplam degerinin en az yüzde 80'i devamli olarak BIST-Tüm 100 Endeksi'nde (XTUMY) yer alan yerli ortaklik paylarina ve bu paylardan olusan endeksleri takip etmek üzere kurulan borsa yatirim fonlari katilma paylarina yatiriliyor.

Fonda yabanci sermaye cinsinden varlik, altin ve diger kiymetli madenler ve bunlara dayali sermaye piyasasi araçlarina yer verilmezken, fon portföyünde yalnizca Türk Lirasi cinsinden varlik ve islemler yer alacak. QNB Finansportföy BIST 100 Disi Sirketler Hisse Senedi (TL) Fonu (Hisse Senedi Yogun Fon), BIST 100 disinda kalan sirketlere yatirim yapmak isteyen yatirimcilar için oldukça avantajli bir yatirim seçenegi sunuyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen QNB Finansportföy Genel Müdürü Egemen Erden, "Sektörün öncü portföy sirketlerinden biri olarak, yatirimcilarimizin varliklarini en etkin sekilde dagitabilmesine olanak saglayacak ürünlerle sektörün her risk seviyesindeki yatirimcisina hizmet verme bilinciyle hareket ediyoruz. Türkiye’de finansal piyasalarin çesitlenmesi ve derinlesmesini saglama prensibiyle ve uzman kadromuzla hayata geçirdigimiz QNB Finansportföy BIST 100 Disi Sirketler Hisse Senedi (TL) Fonu (Hisse Senedi Yogun Fon) ile büyüme potansiyeli yüksek halka açik sirketlere yatirim imkâni sunarak yatirimcilarimizin da getiri potansiyelini yükseltmeyi hedefledik."