QNB Finansleasing'in genel müdürü Osman Tas olduFatma Eda Topcu

QNB Finansleasing'in genel müdürü Osman Tas olduFatma Eda Topcu

ISTANBUL (AA) - QNB Finansbank istiraki QNB Finansleasing’in yeni genel müdürü Osman Tas oldu.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, daha önce QNB Finansbank Perakende Krediler Tahsis ve Politikalar Direktörü olarak görev yapan Tas, 20 yili askin bankacilik tecrübesi ile kariyerine QNB Finansleasing Genel Müdürü olarak devam edecek.

Bilgi birikimini yeni görevinde de devam ettirecek Tas’in, pek çok bankacilik faaliyetleri hakkinda uzmanligi bulunuyor.

QNB Finansleasing eski genel müdürü Metin Karabiber ise QNB Finansleasing Yönetim Kurulu Baskani olarak görevine devam edecek.

Verilen bilgiye göre, Orta Dogu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden 1999 yilinda mezun olan Osman Tas, çalisma hayatina 1999 yilinda Esbank’ta Müfettis Yardimcisi olarak basladi.

Tas, 2002-2008 yillari arasinda Teftis Kurulunda Uzman Iç Denetim Müdürü olarak basladigi QNB Finansbank kariyerinde, 2008-2012 yillari arasinda Ticari ve Kobi Yakin Izleme Kredileri Bölüm Müdürü, 2012-2015 yillari arasinda Perakende Krediler Yakin Izleme Bölüm Müdürü, 2015-2021 yillari arasinda Perakende Krediler Kanuni Takip Direktörü ve 2021-2022 yillari arasinda da Perakende Krediler Tahsis ve Politikalar Direktörü olarak birçok farkli pozisyonda görev yapti.