Pendikspor-Altas Denizlispor maçinin ardindanSüha Gür- Pendikspor Yardimci Antrenörü Ugur Okur: - "Bu galibiyeti bizi seven, bize inanan herkese armagan ediyoruz. Sonunu söylemek zor ama son maça kadar sampiyonluk için elimizden geleni yapmaya devam edecegiz"

Pendikspor-Altas Denizlispor maçinin ardindanSüha Gür- Pendikspor Yardimci Antrenörü Ugur Okur:
- "Bu galibiyeti bizi seven, bize inanan herkese armagan ediyoruz. Sonunu söylemek zor ama son maça kadar sampiyonluk için elimizden geleni yapmaya devam edecegiz"

ISTANBUL (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasinda konuk ettigi Altas Denizlispor'u 2-1 yenen Pendikspor'un yardimci antrenörü Ugur Okur, galibiyetten ötürü mutlu olduklarini söyledi.

Pendik Stadi'nda oynanan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Okur, izleyenlere seyir zevki verdiklerini belirtti.

Mücadelelerinden dolayi tüm oyuncularini kutlayan Okur, "Kazandigimiz için mutluyuz. Üst siramizdaki 2 rakibimiz de kazanmisti, onlari takibi sürdürmemiz gerekiyordu. Karsimizda ligde kalmak için var gücüyle mücadele eden bir rakip vardi. Izleyenlere seyir zevki veren ve hedefe oynayan bir ekibiz. Oynayan, mücadele eden tüm arkadaslarimiza tesekkür ediyoruz. Bu galibiyeti bizi seven, bize inanan herkese armagan ediyoruz. Sonunu söylemek zor ama son maça kadar sampiyonluk için elimizden geleni yapmaya devam edecegiz." diye konustu.