Okçuluk Federasyonu, deprem bölgesindeki sporculardan kayit ücreti almayacakHalil Ibrahim Avsar

Okçuluk Federasyonu, deprem bölgesindeki sporculardan kayit ücreti almayacakHalil Ibrahim Avsar

ANKARA (AA) - Türkiye Okçuluk Federasyonu, deprem bölgesindeki sporculardan yil sonuna kadar kayit ücreti alinmayacagini duyurdu.

Federasyondan yapilan açiklamada, "asrin felaketi" olarak nitelenen 6 Subat'ta meydana gelen Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen illerdeki çalismalarin yakindan takip edildigi belirtilerek, "Federasyonumuzun imkanlari dahilinde katki saglanmaya devam edilmektedir. Özellikle bölgede yer alan kulüplerimizin faaliyetlerinin tekrar baslayabilmesi amaciyla gerekli ihtiyaçlar belirlenerek destek olabilmek amaciyla planlama çalismalarimiz sürdürülmektedir." denildi.

Depremin etkiledigi iller için olaganüstü hal (OHAL) ilan edildigi hatirlatilarak, "OHAL kapsamindaki illerimizde yer alan kulüp sporcularimizin tof.portal.gov.tr adresi üzerinden yapacaklari sporcu kayitlarindan 31 Aralik tarihine kadar kayit ücreti alinmamasina karar verilmistir. Ayrica yine bu illerde bulunan kulüp ve ferdi sporcularimizdan 31 Aralik tarihine kadar ulusal yarismalarimiz için kayit ücreti alinmayacaktir." ifadeleri kullanildi.