Nahit Sahin, Türkiye Ragbi Federasyonu baskanligina aday oldugunu açikladi Erkan Tiryaki

Nahit Sahin, Türkiye Ragbi Federasyonu baskanligina aday oldugunu açikladi Erkan Tiryaki

ANKARA (AA) - Türkiye Ragbi Federasyonunun 8 Haziran Persembe günü Ankara'da gerçeklestirilecek olaganüstü genel kurulunda baskanliga Nahit Sahin aday oldu.

Nahit Sahin yaptigi yazili açiklamada, bilgi ve birikimini Türk sporu ve ragbi camiasi için harcamak istedigini belirtti.

Adaylik için gerekli imzalarin toplanarak bakanliga teslim edildigini aktaran Sahin,"Ragbi sporuna olan ilgim ve bugüne kadar yaptigimiz çalismalar camiamiz tarafindan göz önünde bulundurulmus ve aday olmam yönünde bir ortak akil olusarak gerekli imzalar toplanmistir. Adaylik sürecimde çok degerli camiamiza verdikleri destekten dolayi minnet ve sükranlarimi belirtmek isterim. Sonuç ne olursa olsun bizim hizmetimiz her zaman devam edecektir. Herkesin ortak amaci Ragbi Federasyonunu daha ileriye tasimaktir." ifadelerini kullandi.

Ankara'nin Kizilcahamam ilçesinden sonra Yenimahalle'de Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü görevini üstlenen Sahin'in, beyzbol ve softbol hakemligi bulunuyor. Nahit Sahin, daha önce federasyonda kadin ragbisinden sorumlu asbaskanlik da yapti.