Milli atlet Dogukan Kilcioglu, uluslararasi müsabakalar için hedef yükselttiGökhan Yilmaz,Fadime Yilmaz Elma- Zonguldak'ta yasayan 22 yasindaki sporcu: - "Her zamankinden daha iyisini yapmaya çalisacagim. Daha güzel dereceler, basarilar elde edecegime inaniyorum. Avrupa Sampiyonasi ve Büyükler Balkan Sampiyonasi'nda madalya hedefim var"

Milli atlet Dogukan Kilcioglu, uluslararasi müsabakalar için hedef yükselttiGökhan Yilmaz,Fadime Yilmaz Elma- Zonguldak'ta yasayan 22 yasindaki sporcu:
- "Her zamankinden daha iyisini yapmaya çalisacagim. Daha güzel dereceler, basarilar elde edecegime inaniyorum. Avrupa Sampiyonasi ve Büyükler Balkan Sampiyonasi'nda madalya hedefim var"

ZONGULDAK (AA) - GÖKHAN YILMAZ / FADIME YILMAZ ELMA - Zonguldak'ta ögretmeninin tavsiyesiyle atletizme baslayan milli sporcu Dogukan Kilcioglu, ay-yildizli bayragi uluslararasi organizasyonlarda basariyla dalgalandirmak için çalismalarini sürdürüyor.

Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan kisa süre ara verdigi çalismalarini antrenörü Utku Duman esliginde sürdüren 22 yasindaki atlet, günde çift antrenman yaparak müsabakalara hazirlaniyor.

Dogukan, 8-9 Temmuz'da Bursa'da düzenlenecek Türkiye Büyükler Sampiyonasi, 13-16 Temmuz'da Finlandiya'da yapilacak Avrupa 23 Yas Alti Sampiyonasi ve 22-23 Temmuz'da Bosna-Hersek'te gerçeklestirilecek Balkan Büyükler Sampiyonasi'nda zirvede yer alabilmenin hesaplarini yapiyor.


- Kilcioglu: "Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisacagim"

Dogukan Kilcioglu, AA muhabirine, kis sezonu yarismalarinin deprem felaketi nedeniyle iptal oldugunu animsatti.

Yaralarin sarilmaya çalisildigini ancak bir sekilde devam etmeleri gerektigini belirten Dogukan, "Yaz sezonu çalismalarimiza basladik. Ayni disiplin ve çalisma arzusunu içimizde hissederek, önümüzdeki ulusal ve uluslararasi yarismalara hazirliklarimizi devam ettiriyoruz." dedi.

Dogukan, günde çift idman yaptigini, yarisma döneminde daha çok teknik ve hiz antrenmanlarina agirlik verdiklerini anlatti.

Yeni sezon hazirlik sürecinin yogun geçtigini ifade eden Dogukan, "Evden antrenmana, antrenmandan eve, dinlenme ve beslenme seklinde günlerimi geçiyorum. Düzenli ve disiplinli sekilde çalismalarimi sürdürüyorum." diye konustu.

Dogukan, basarilariyla adindan söz ettirmek istedigin dile getirerek, "Her zamankinden daha iyisini, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisacagim. Bu sene hedeflerim öncekilerinden daha farkli. 23 yas altindaki son senem. Daha güzel dereceler, basarilar elde edecegime inaniyorum. Avrupa Sampiyonasi ve Büyükler Balkan Sampiyonasi'nda madalya hedefim var, umarim bunu gerçeklestirecegiz." degerlendirmesinde bulundu.