Milli ampute futbolcu Baris Telli, Mastercard'in marka elçisi olduUgur Aslanhan- Mastercard'in Telli ile birlikte yürütecegi kampanyalarin ilki UEFA Sampiyonlar Ligi Finali kapsaminda gerçeklesecek

Milli ampute futbolcu Baris Telli, Mastercard'in marka elçisi olduUgur Aslanhan- Mastercard'in Telli ile birlikte yürütecegi kampanyalarin ilki UEFA Sampiyonlar Ligi Finali kapsaminda gerçeklesecek

ISTANBUL (AA) - UEFA Sampiyonlar Ligi'nin ana sponsoru Mastercard'in yeni marka elçisi milli amgute futbolcu Baris Telli oldu.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Telli, UEFA Sampiyonlar Ligi ana sponsoru Mastercard'in, Türkiye finali boyunca yapilacak tüm iletisim çalismalarinda ve hayata geçecek farkli projelerde marka elçisi olacak.

Mastercard'in Telli ile birlikte yürütecegi kampanyalarin ilki, UEFA Sampiyonlar Ligi Finali kapsaminda gerçeklesecek. Is birligi çerçevesinde Telli'nin futbola baslama hikayesinden esinlenen yeni bir kampanya tanitim filmi hazirlandi.

UEFA Sampiyonlar Ligi Finali için kurgulanan videoda, ünlü futbolcu Baris Telli'nin hayat hikayesi ve futbol tutkusu aktariliyor. Telli'nin öyküsünün "Beni ayaga kaldiran koltuk degneklerim degil, futboldu" vurgusuyla anlatildigi filmde, basariya giden yolda umudun önemi, Kirikkale'de dünyaya gelen küçük bir çocugun sartlar ne olursa olsun vazgeçmeyerek futbolcu olma hayalini gerçeklestirmesiyle yansitiliyor.

Filmde final organizasyonu kapsaminda tüketiciler için çok özel bir firsata da yer veriliyor. Priceless.com üzerinden, futbol ile ilgili ilham veren hikayelerini ve yolculuklarini paylasan 20 futbolsever, UEFA Sampiyonlar Ligi Finali bileti kazanma sansina sahip olacak.

- "Sampiyonlar Ligi'nin heyecanini 'umut dolu hikayeler' ile bulusturmaktan mutluyuz"

Açiklamada konuya iliskin görüsleri yer alan Mastercard Dogu Avrupa Bölgesi Pazarlama ve Iletisimden Sorumlu Baskan Yardimcisi Yasemin Develioglu Görgü, 30 yila yakin bir süredir ana sponsoru olduklari UEFA Sampiyonlar Ligi'nin finaline bu yil Istanbul'da ev sahipligi yapacaklarini bildirdi.

Final günü yaklastikça heyecanlarinin arttigini kaydeden Görgü, su açiklamalarda bulundu:

"Yeni marka elçimiz Baris Telli, çocuklugundan beri hayallerinden vazgeçmemesi, umudunu kaybetmeden önüne çikan tüm engelleri tutkusuyla asmasiyla bizleri çok etkiledi. Biz de onun hikayesini daha genis kitlelere ulastirmak ve herkese tutkularina sahip çikmalari konusunda ilham vermek istedik. Dünya üçüncülügünü 4 kez kazanmasinin yani sira bir kez de dünya ikinciligi basarisi ve 'En Iyi Oyuncu' ödülü bulunan Baris Telli'nin hikayesini final heyecaniyla bulusturmaktan mutluluk duyuyoruz."

- "En büyük hedeflerimden birisi mesajimi paylasabilmekti"

Milli ampute futbolcu Baris Telli ise küçük yaslardan beri kendisini hayata spor ve futbol tutkusunun basladigini belirterek, futbol topunun pesinde kosarken ayni zamanda imkansiz diye bakilan hayallerinin pesinden kostugunu bildirdi.

Yasadigi zorluklara ve hayatin karsisina çikardigi tüm engellere ragmen asla umudunu kaybetmedigini anlatan Telli, su ifadeleri kullandi:

"Hayat herkesin karsisina farkli zorluklar çikarir. Ancak mücadele etmekten vazgeçmedigimizde hayallerimize ulasiriz. Bu sayede ben de pek çok hayalimi gerçeklestirebildim. En büyük hedeflerimden birisi de hikayemi ve mesajimi paylasabilmek, özellikle de gençlere ve çocuklara örnek olabilmek, umut verebilmekti. Hatta bunun için ögretmen oldum. Simdi de Mastercard sayesinde, dünyanin her kösesinden, çok daha fazla insana mesajimi ulastirabilecegime inaniyorum. Çok heyecanliyim ve çok tesekkür ediyorum."