Milas-Bodrum Havalimani, sezonun ilk dis hat uçusunu karsiladiErgin Garip- TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü Iclal Kayaoglu: - "2022'de salgin öncesi rakamlara yaklasan uçus ve yolcu sayimizin bu yil artarak devam etmesini ve dünyanin her yerinden misafirlerimizi agirlamayi dört gözle bekliyoruz"

Milas-Bodrum Havalimani, sezonun ilk dis hat uçusunu karsiladiErgin Garip- TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü Iclal Kayaoglu:
- "2022'de salgin öncesi rakamlara yaklasan uçus ve yolcu sayimizin bu yil artarak devam etmesini ve dünyanin her yerinden misafirlerimizi agirlamayi dört gözle bekliyoruz"

ISTANBUL (AA) - TAV Havalimanlari tarafindan isletilen Milas-Bodrum Havalimani, EasyJet'in Bristol'den gerçeklestirdigi ilk uçusu törenle karsiladi.

TAV Havalimanlari'ndan yapilan açiklamaya göre, EasyJet Havayollari'nin A-320 tipi uçagiyla 166 yolcu Bristol'den Bodrum'a geldi. Ingiliz yolcular, terminalde çiçeklerle karsilandi.

EasyJet, 4 Kasim'a kadar sali, persembe ve pazar olmak üzere haftada 3 gün Bodrum-Bristol arasinda uçus düzenleyecek.

Ingiliz hava yolu EasyJet, 26 Mart ila 11 Kasim tarihleri arasinda Bristol, Gatwick, Luton, Edinburg ve Liverpool olmak üzere Ingiltere'nin 5 kentinden Bodrum'a karsilikli toplam 694 uçus gerçeklestirmeyi planliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü Iclal Kayaoglu, Bristol'den gelen sezonun ilk dis hat uçusunu karsilamaktan büyük bir mutluluk duyduklarini belirterek, "Sezon boyunca paydaslarimizla isbirligi içinde çalisarak yolcularimiza güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmayi hedefliyoruz. 2022 yilinda salgin öncesi rakamlara yaklasan uçus ve yolcu sayimizin bu yil artarak devam etmesini ve dünyanin her yerinden misafirlerimizi agirlamayi dört gözle bekliyoruz." ifadelerini kullandi.

Öte yandan, Milas-Bodrum Havalimani, 2022 yilinda 3 milyon 904 bin yolcu agirladi.