Migros depremden etkilenen çocuklarin egitimine "Iyilik Katalogu" ile destek oluyorTolga Yanik- Migros Ticaret AS Pazarlamadan Sorumlu Icra Kurulu Üyesi Ekmel Baydur:- "Çocuklarimizin egitimine katkida bulunmak adina TEGV ile baslattigimiz kampanya için birçok markamiz elini tasin altina koydu. Tüketicilerimiz Iyilik Katalogu'ndan aldiklari her bir ürünle bu projeye katkida bulunmus olacaklar"

Migros depremden etkilenen çocuklarin egitimine "Iyilik Katalogu" ile destek oluyorTolga Yanik- Migros Ticaret AS Pazarlamadan Sorumlu Icra Kurulu Üyesi Ekmel Baydur:- "Çocuklarimizin egitimine katkida bulunmak adina TEGV ile baslattigimiz kampanya için birçok markamiz elini tasin altina koydu. Tüketicilerimiz Iyilik Katalogu'ndan aldiklari her bir ürünle bu projeye katkida bulunmus olacaklar"

ISTANBUL (AA) - Migros magazalari ve online uygulamalarinda yer alan "Iyilik Katalogu"ndaki ürünler için belirtilen miktarlardaki tutarlar depremzede çocuklarin egitimi için Türkiye Egitim Gönüllüleri Vakfi'na (TEGV) aktarilacak.

Sirket açiklamasina göre, Migros, deprem bölgesinde yaralarin bir an önce sarilabilmesi amaciyla verdigi destekleri anlamli bir kampanya ile sürdürüyor. Deprem bölgesindeki çocuklarin egitim hayatina destek olmak üzere TEGV ile bir kampanya baslatan Migros'un çalismasina birçok marka da destek veriyor.

Hazirlanan "Iyilik Katalogu"ndaki ürünler yüzde 30'a varan indirimlerle satisa sunulurken, her bir ürün için belirlenen miktarlardaki tutarlar depremzede çocuklarin egitimi için TEGV'e aktariliyor. "Iyilik Katalogu"ndaki ürünlere 81 ildeki Migros magazalarindan ve online uygulamalarindan ulasilabiliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Migros Ticaret AS Pazarlamadan Sorumlu Icra Kurulu Üyesi Ekmel Baydur, Migros olarak afetin yasandigi ilk günden bu yana deprem bölgesinde birçok çalisma yürüttüklerini belirterek, "Afetin ilk saatlerinde bölgeye acil ihtiyaç malzemelerini içeren tirlarimizi gönderdik. Bunun yaninda müsterilerimizin de katkilari ile deprem seferberligi kapsaminda bölgeye 60 tirdan fazla yardim ve ihtiyaç malzemesini ulastirdik." ifadelerini kullandi.

Afet bölgesindeki illerde üretimin devamliligini saglayabilmek için üreticilerin topraklarinda, agaçlarinda bekleyen mahsullerini hiç zaman kaybetmeden aldiklarini ve Türkiye'nin dört bir kösesindeki magazalarina göndererek müsterilerle bulusturduklarini aktaran Baydur, "Simdi çalismalarimizin etki alanini genisletiyoruz. Ne yazik ki depremden en çok çocuklarimiz etkilendi. Onlar için atacagimiz her adim büyük önem tasiyor. Çocuklarimizin egitimine katkida bulunmak adina TEGV ile baslattigimiz kampanya için birçok markamiz elini tasin altina koydu. Tüketicilerimiz Iyilik Katalogu'ndan aldiklari her bir ürünle bu projeye katkida bulunmus olacaklar. Dayanisma ile yaralarimizi en hizli sekilde saracagimiza ve bu zor günleri birlikte asacagimiza inaniyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

- "Çalismalarimizi Migros gibi degerli bagisçilarimiz sayesinde sürdürebiliyoruz"

TEGV Genel Müdürü Sait Tosyali da afet sabahi bölgede bulunan 5 egitim tiri olan "Atesböcekleri"nin yani sira Sanliurfa ve Adana etkinlik noktalarinin ilk andan itibaren kapilarini vatandaslara açtigini, barinma imkani sagladigini ve temel ihtiyaçlari karsiladigini belirtti.

17 araçlik filolarindan digerlerinin de sonraki günlerde bölgeye yönlendirildigini ve Adiyaman, Hatay, Malatya ve Kahramanmaras'ta çalismalarini sürdürdügünü aktaran Tosyali, sunlari kaydetti:

"Uzaklardan gelerek çalismalara destek olan gönüllülerimiz araciligiyla çocuklarimiza sosyal ve duygusal temelli afet etkinlikleri veriyorlar. Üretimi süren 2 Atesböcegimizin önümüzdeki haftalarda katilimiyla filomuzun daha da güçlenecegini memnuniyetle paylasmak isterim. Bu araçlarimizin haziranda, kurulumu tamamlanmak üzere olan yeni Diyarbakir Ögrenim Birimimizin ise mayista hizmete alinmasini hedefliyoruz.

Atesböceklerimizin kurulus temelini olusturan Körfez depremiyle baslayan dogal afetlerdeki çalismalarimiz sonraki yillarda Bingöl, Van, Elazig ve Izmir depremlerinde aktif sorumluluk üstlenmemizle devam etti. Bu çalismalarimizi Migros gibi degerli bagisçilarimiz sayesinde sürdürebiliyor, çocuklarimizin nitelikli egitime erisimlerinde firsat esitligi sunabiliyoruz. Uzun yillara dayanan is birligimizde hep yanimizda olan Migros'a, 'Iyilik Katalogu' kampanyasina ürünleri ile katilarak destek veren hayirsever tedarikçilerine ve ilgi gösteren degerli tüketicilerine sonsuz tesekkürlerimizi sunuyorum."