Memleket Partisi Genel Baskani Ince, Yalova'da konustu:Sitki Yildiz- "Biz Türkiye'deki yeni bir yol olmak istiyoruz, üçüncü bir yol olmak istiyoruz"

Memleket Partisi Genel Baskani Ince, Yalova'da konustu:Sitki Yildiz- "Biz Türkiye'deki yeni bir yol olmak istiyoruz, üçüncü bir yol olmak istiyoruz"

YALOVA (AA) - Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, "Biz Türkiye'deki yeni bir yol olmak istiyoruz, üçüncü bir yol olmak istiyoruz." dedi.

Mide kanseri nedeniyle hayatini kaybeden halasinin kizi Asire Öztürk'ün (66) cenazesine katilmak için Yalova'nin Elmalik köyüne gelen Ince, burada gazetecilere açiklamada bulundu.

Türkiye'nin kutuplasmis sekilde seçime gittigini, Türkiye'nin ikiye bölündügünü ileri süren Ince, "Iktidari elestirirsen sana terörist diyorlar, muhalefeti elestirirsen bölücü diyorlar. Türkiye bunu hak etmiyor." diye konustu.

Ince, söyle devam etti:

"Biz Türkiye'deki yeni bir yol olmak istiyoruz, üçüncü bir yol olmak istiyoruz. Atatürkçülerin, cumhuriyetçilerin, makul olanlarin, ortada olanlarin... Türkiye'yi marjinallere teslim etmeyecegiz. PKK'lilara, Hizbullahçilara, FETÖ'cülere, bunlarin destegine muhtaç hale getiremeyiz Türkiye'yi. Türkiye'nin buna hakki yok. Ne FETÖ'cüler ne PKK'lilar ne Hizbullahçilarla bunlarla isbirligi içerisine girmeden yarip geçecegiz bu düzeni. Bunda hiç kimsenin kuskusu olmasin."

Bunu gençlerle "her türlü engellemelere ragmen yapacaklarini" söyleyen Ince, cumhurbaskani adayligi için 110 bin imza verenlerin çogunlugunun gençler oldugunu belirtti. Ince, "Yasama sevinciyle umutlari yeniden tazelemekle gençlerle kadinlarla Türkiye'nin önünü açacagiz. Türkiye'yi bu uçurumun kenarindan çekip alacagiz." dedi.

Konusmasinin ardindan cenaze namazina katilan Ince, cami önünde bekleyen yakinlarina bassagligi diledi.

Asire Öztürk'ün cenazesi köy mezarligina defnedildi.