MKE Ankaragücü-Corendon Alanyaspor maçinin ardindanErkan Tiryaki- MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Sedat Agçay: "Saha ve seyirci avantajimizi iyi kullandik. Ankaragücü camiasi bugün bir bütünlük sagladi ve sonucunu da aldi"

MKE Ankaragücü-Corendon Alanyaspor maçinin ardindanErkan Tiryaki- MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Sedat Agçay:
"Saha ve seyirci avantajimizi iyi kullandik. Ankaragücü camiasi bugün bir bütünlük sagladi ve sonucunu da aldi"

ANKARA (AA) - MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Sedat Agçay, Corendon Alanyaspor karsisinda saha ve seyirci avantajimizi iyi kullandiklarini belirterek, "Ankaragücü camiasi bugün bir bütünlük sagladi ve sonucunu da aldi" dedi.

Corendon Alanyaspor'u 2-0 yendikleri karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Agçay, zor bir maç oldugunu aktararak, "Saha ve seyirci avantajimizi iyi kullandik. Ankaragücü camiasi bugün bir bütünlük sagladi ve sonucunu da aldi. Haftaya deplasmanda da bos dönmeyecegiz. Daha üst siralara tirmanacagiz." dedi.

Sakatligi bulunan Kevin Malcuit'in 10 gün içinde takima dönmesini beklediklerini aktaran Agçay, göreve geleli 2 maç oldugunu hatirlatarak, sunlari kaydetti:

"Futbolda uzun süreli vaat verilemez. 5 yillik sözlesme yapip 5 ayda ayrilanlar ya da 4 aylik gelip 5-6 yil kalanlar var. Futbolun yarini olmaz. Basarili oldukça devam edersiniz, bu bir gerçektir. 2 maçtir görevdeyim ama benim burada 6. senem. Kulübün en ince kilcal damarlarina kadar bilirim. Kaptanlik da yaptim bu takimda. Faydali olabilecegime inaniyorum. Sözler ayri, sahaya yansitmak ayri. Bugünkü takim bütünlügü, arkadaslik ruhu sahaya olumlu yansidi. Ankaragücü böyle oldukça hak ettigi yerlere gelir."