MHP Grup Baskanvekili Bülbül, partisinin Sakarya il kongresinde konustu:Onur Orhan- "Aklinizi basiniza alin, bir gönülde iki sevda yasamaz. Hem Türkiye'yi sevecegim deyip hem Türk düsmanlariyla beraber olamazsiniz" - "Genel seçimlerde açikça PKK'nin, Kandil elebaslarinin destekledigi yapilara, 'Ben bu vatanin evladiyim' diyenlerin destek olmasi, onlarin degirmenine su tasimis olmasi, içler acisi bir durumdur"

MHP Grup Baskanvekili Bülbül, partisinin Sakarya il kongresinde konustu:Onur Orhan- "Aklinizi basiniza alin, bir gönülde iki sevda yasamaz. Hem Türkiye'yi sevecegim deyip hem Türk düsmanlariyla beraber olamazsiniz"
- "Genel seçimlerde açikça PKK'nin, Kandil elebaslarinin destekledigi yapilara, 'Ben bu vatanin evladiyim' diyenlerin destek olmasi, onlarin degirmenine su tasimis olmasi, içler acisi bir durumdur"

SAKARYA (AA) - MHP Grup Baskanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, "Aklinizi basiniza alin, bir gönülde iki sevda yasamaz. Hem Türkiye'yi sevecegim deyip hem Türk düsmanlariyla beraber olamazsiniz. Genel seçimlerde açikça PKK'nin, Kandil elebaslarinin destekledigi yapilara, 'Ben bu vatanin evladiyim' diyenlerin destek olmasi, onlarin degirmenine su tasimis olmasi, içler acisi bir durumdur." dedi.

MHP Sakarya Il Baskanligi 14. Olagan Kongresi'ne katilan Bülbül, burada yaptigi konusmada, Türkiye'nin gücünü artirdigi yerlerde gururdan baska hiçbir seyi duyamayacaklarini ama bu ülkede bundan hicap duyanlarin oldugunu söyledi.

"Türk ordusu sefere çiktigi zaman 'Ayaklari topallasin, sekteye ugrasinlar da belki iktidar degisimi olur' diye firsat kovalayanlar var bu memlekette." ifadesini kullanan Bülbül, bunun kabul edilemez oldugunu dile getirdi.

Bülbül, bu kesimin Türkiye'nin Milli Teknoloji hamlelerine oyuncak gözüyle baktigini, Mehmetçigin terörle mücadeledeki basarisina katki saglayan silahli insansiz hava araçlarinin birilerini rahatsiz ettigini ifade ederek, "Güya sivilleri bombaliyormus, sivil katliamlarina sebep oluyormus. Külliyen yalan. Rahatsizlik belli. Daglarda kafalarini magaralardan çikartamayanlarin sikintisini dile getirmeye çalisiyor bu Allahsizlar. Sikinti bu." diye konustu.

Bülbül, buna sahip çikanlari hep beraber gördüklerini belirterek, sunlari kaydetti:

"Bunlarin içerisinde 'Ben Türk milliyetçisiyim, hatta MHP'den daha fazla milliyetçiyim' deyip oranin degirmenine su tasiyanlara da sesleniyorum; Aklinizi basiniza alin, bir gönülde iki sevda yasamaz. Hem Türkiye'yi sevecegim deyip hem Türk düsmanlariyla beraber olamazsiniz. Genel seçimlerde açikça PKK'nin, Kandil elebaslarinin destekledigi yapilara, 'Ben bu vatanin evladiyim' diyenlerin destek olmasi, onlarin degirmenine su tasimis olmasi, içler acisi bir durumdur."

- "Vazifemiz, azim ve gayretle çalisarak zafere erismektir"

Yerel seçim öncesinde MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'nin IYI Parti'ye çagrida bulundugunu animsatan Bülbül, söyle devam etti:

"Çagirdik yuvaya gelmediniz ama bari komsu olalim' dedi. Bu teklif birilerine sanki siyasi oyun gibi geldi. Birilerinin isine de gelmedi, farkindayiz. Çünkü sag taraftan sola oy tasimayi çok istiyorlar. Misyon bu arkadaslar. IYI Parti Genel Sekreteri Cihan Paçaci daha önce açikladi. Ne yazik ki onu da gururlanarak ifade etti. Dedi ki, 'IYI Parti'nin görevi sagdan sola oy tasimaktir' Misyon bu, yapmaya çalistiklari sey bu. Orada o misyon sebebiyle simdi yerel seçimler arifesinde ne kadar 'Ayri girecek, o olacak, bu olacak' dedilerse de samimiyetlerini hep birlikte görecegiz."

Bülbül, 2019'da tarihi hata yapildigini, "Ben Türk milliyetçisiyim" deyip Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki sahsi emellerine kavusamamalarindan dolayi partiden ayrilanlarin, ne yazik ki Istanbul Büyüksehir Belediyesinin bu zillete teslim olmasina destek oldugunu belirterek, Adana, Mersin, Ankara ve Izmir'de de durumun farkli olmadigini söyledi.

"Yüzlerce PKK uzantisinin Mersin Büyüksehir Belediyesine sizdigini" ileri süren Bülbül, sunlari kaydetti:

"Adana'da, Istanbul'da DHKPC'lilerin, FETÖ'cülerin, PKK'lilarin ayni sekilde belediye kadrolarina sizdiklari ortaya çikti. Peki bu zillete razi gelen ve 'Ben vatanimi, milletimi seviyorum' diyenler, bu noktada vicdan muhasebesi yaptilar mi acaba? Insallah yapmislardir. 31 Mart 2024'te ne yapacaklarini hep beraber görecegiz. Eger bu zillete razi gelinirse Allah onlara akil fikir versin, iyi sekilde düsünme imkani versin.

Genel Baskanimiz çagrilarini yapti, hala süpheyle bakiyorlar. Arkadas bizimle alip veremediginiz nedir? Birbirimizi en fazla kirmisizdir, birbirimize en fazla sitemimiz vardir. O sitemler, kirginliklar, öbür tarafta ihaneti tasimaktan daha mi zordur? Burada bizimle hatadan, kusurdan dolayi karsitlik içerisine düsenler, bizden uzaklasanlar, bugün ihanetin pençesinin altina ne yazik ki, düsmüs durumdadirlar. Bunu hiç görmezler mi? Nefisler bu kadar önemli mi? Siyasi hirslarimiz yüzünden Istanbul'un 5 yilinin nasil geçtigini hep beraber gördük. 2024 seçimlerine giderken bizim vazifemiz, Cumhur Ittifaki olarak bu zillet belediyelerinin elinden bu belediyeleri kurtarip Allah'in izniyle bunlari Cumhur Ittifaki'nin yönetimine alacak sekilde azim ve gayretle çalisarak bu zafere erismektir."

Kongrede, Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce ve MHP Il Baskani Oguz Alkas da birer konusma yapti.

Tek listeyle gerçeklestirilen olagan kongrede mevcut baskan Alkas, yeniden göreve seçildi.