Logo Yazilim'a Stevie Ödülleri'nden iki altin ödülTolga Yanik

Logo Yazilim'a Stevie Ödülleri'nden iki altin ödülTolga Yanik

ISTANBUL (AA) - Logo Yazilim, Logo Diva RETAIL Mobil Satis Uygulamasi ile Stevie Ödülleri 2023'te, "Teknoloji Gelistirmede Inovasyon" ve "Teknoloji Sektöründe Inovasyonda Mükemmellik" kategorilerinde altin ödüllerin sahibi oldu.

Sirket açiklamasina göre, perakende sektörünün ve müsterilerinin degisen ihtiyaçlarina ve beklentilerine yanit sunmak için gelistirilen Logo Diva RETAIL Mobil Satis Uygulamasi, kasa satis islemlerini sabit kasalardan bagimsiz hale getiriyor.

Logo Diva RETAIL, gelismis özellikleriyle bulut üzerinden birçok farkli sürecin gerçek zamanli yönetilmesini saglayarak kullanicilarina tüm satis kanallarinda müsteri deneyimi sunuyor. Logo Diva RETAIL'in satis özelliklerini mobile tasiyan Mobil Satis Uygulamasi, magaza içinde müsterilere kasa kuyruguna girmeden satin alma deneyimi sunarak müsteri memnuniyetini güçlendiriyor.

- "Bizim için büyük bir motivasyon"

Açiklamada görüslerine yer verilen Logo Perakende Çözümleri Genel Müdürü Arslan Arslan, Logo Diva RETAIL Mobil Satis Uygulamasi ile Stevie Ödülleri'nde iki farkli kategoride ödül almaktan büyük mutluluk duyduklarini belirterek, "Logo Diva RETAIL Mobil Satis Uygulamasi'ni tanitirken Türkiye'de bir ilki gerçeklestirdigimizi ifade etmistik. Inovasyon odakli kategorilerde aldigimiz ödüller, bu durumu adeta tescilledi. Perakende sektörünün dinamik pazar degiskenleri ve müsteri deneyimini gelistirmeye yönelik egilimi, bu inovatif teknolojinin dogmasina önayak oldu. Böylesine prestijli bir kurumdan iki altin ödül kazanmis olmak bizim için büyük bir motivasyon olacak." ifadelerini kullandi.

Logo Diva RETAIL'in bulut gücünü tasiyan Mobil Satis Uygulamasi, yogun dönemlerde kasa önündeki yigilmayi önleyerek kasa bankosuna ilave kasa donanimlari almaya gerek kalmadan, satis süreçlerini mobil olarak hizli ve kolayca yönetebilmeyi sagliyor. Böylece müsteriler, daha konforlu bir sekilde alisveris yapiyor ve uygulama müsteri memnuniyetine katki sunuyor.

Faturalama süreçleri için e-çözümler sunan uygulama, dijital dönüsüm için bir adim niteligi tasiyor. Uygulama iç veya dis entegrasyon özelligi sayesinde sadakat uygulamalari ile entegre çalisirken, sadakat puanlari, QR Kare Kod ve mobil cüzdanlar ile de ödeme alma imkani taniyor. Bulut sistem olmasi nedeniyle kullanicilar, yüksek teknoloji bilgisi gereken "admin"lere ihtiyaç duymadan çözümü tüm satis süreçlerine entegre olacak sekilde rahatlikla kullanabiliyor.