Lider Samsunspor, Gençlerbirligi deplasmanini kayipsiz geçme hedefiyle çalisiyorMustafa Çavus- Teknik direktör Hüseyin Eroglu: - "Deplasmana gidecegiz ve 3 puanla dönmeyi planliyoruz"

Lider Samsunspor, Gençlerbirligi deplasmanini kayipsiz geçme hedefiyle çalisiyorMustafa Çavus- Teknik direktör Hüseyin Eroglu:
- "Deplasmana gidecegiz ve 3 puanla dönmeyi planliyoruz"

SAMSUN (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yilport Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Eroglu, Gençlerbirligi deplasmaninda kazanmak istediklerini söyledi.

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasinda 18 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynayacagi Gençlerbirligi maçinin hazirliklarini Nuri Asan Tesisleri'nde yaptigi antrenmanla sürdürdü.

Burada basin mensuplarina konusan teknik direktör Hüseyin Eroglu, Gençlerbirligi deplasmaninin liderliklerini devam ettirmek için önemli oldugunu vurguladi.

Gençlerbirligi'nin ikinci yari yaptigi transferlerle güçlü bir takim oldugunu ifade eden Eroglu, "Her rakibe saygi duyuyoruz ama biz de güçlü bir ekibiz. Liderlige yükseldik. Bu liderlige tesadüfen gelmedik. Birçok istatistikte lig lideriyiz. Insallah sezon sonunda bu liderligi kutlariz." dedi.

Oyuncuya dayali bir sistemlerinin olmadigini anlatan Eroglu, "Deplasmana gidecegiz ve 3 puanla dönmeyi planliyoruz. Zeki Yavru ve Yusuf Abdioglu kirmizi kart cezalisi. Baris Alici'nin da bir sakatligi var. Milli takima gidecek oyuncularimizin yeri dolacaktir. Çünkü sistem takimiyiz. Bu süreçte tüm oyuncularimizdan verim almaya çalisacagiz. Saha içinde oyuncu üzerinden degil oyun üzerinden kurguladigimiz bir gücümüz var. Tüm oyuncularimiz da bunu ezberledi ve uyguluyor. Bundan sonraki süreçte oyuncularimizi daha verimli kullanmak, sakatlik riski olanlari koruyup, her maçi da kazanmak istiyoruz." diye konustu.


- Bennasser: "Buradaki hedefim sampiyonluk yasamak"

Takima devre arasinda Adanaspor'dan transfer edilen Youssef Ait Bennasser, Samsunspor formasiyla Süper Lig'de yer almak istedigini belirtti.

Depremden sonra futbola dönmenin zor oldugunu ancak Samsunspor'da kendisine çok yardimci olundugu dile getiren Bennasser, su görüslerini paylasti:

"Samsun'da beni çok güzel misafir ettiler ve karsiladilar. Hüseyin Eroglu'ndan çok memnunum. Hocamizin bir felsefesi ve sistemi var. Çok güzel taktik idmanlarimiz oluyor. 16 maçtir kaybetmeyen bir takimiz. Ayni zamanda iyi performans da gösteriyoruz. Buradaki hedefim sampiyonluk yasamak. Bu yarista takima katki saglamak istiyorum. Süper Lig'de forma giymek istiyorum. Performansimi artirmak için çok çalisiyorum. Çok arzulu bir taraftara sahibiz. Bu beni çok sasirtti. Uzun zamandir böyle taraftar toplulugu görmemistim."