LG MEA yenilikçi ürünlerini bölgeye tanitiyorMuhammet Emin Horuz- LG Türkiye Ev Eglencesi Elektronigi ve Beyaz Esya Ürün Gruplari Satis Baskani Bülent Bülbül: -"Güvenilir ev aletlerine devrim niteliginde özellikler getirerek müsterilerimize yeni ve benzersiz bir deneyim yasatiyoruz"

LG MEA yenilikçi ürünlerini bölgeye tanitiyorMuhammet Emin Horuz- LG Türkiye Ev Eglencesi Elektronigi ve Beyaz Esya Ürün Gruplari Satis Baskani Bülent Bülbül:
-"Güvenilir ev aletlerine devrim niteliginde özellikler getirerek müsterilerimize yeni ve benzersiz bir deneyim yasatiyoruz"

ISTANBUL (AA) - LG MEA, LG'nin üst düzey yöneticilerini, misafirlerini ve is ortaklarini, yenilikleri, ürünleri ve çözümleriyle eksiksiz özel bir platformda agirlayan LG Showcase MEA 2023'e ev sahipligi yapti.

LG'den yapilan açiklamaya göre, ziyaretçiler etkinlikte, LG'nin en son ürünlerini, her bir ürünün yapabileceklerinin altini çizen üç boyutlu bir ortamda ilk elden deneyimleme firsati elde etti.

Habtoor City Dubai'de düzenlenen etkinlikte, 400'den fazla konuk MEA bölgesinde piyasaya çikacak en son teknolojik yenilikleri öncelikli olarak görme firsati buldu. Etkinlikte ayrica, sadece islevsel olmakla kalmayip ayni zamanda benzersiz gelistirilebilirlik ve kisisellestirme sunan geliskin yeni ev aletleri kategorisinin ziyaretçilerin begenisine, en son ürünleri ve çözümleriyle sunuldugu özel bir alan da yer aldi.

Fuarin ana odak noktalarindan biri LG'nin buzdolabi, çamasir makinesi, elektrikli süpürge, iklimlendirme çözümleri ve daha fazlasini içeren ev aletleri oldu. Bu ürünlere, LG'nin lüks ve teknoloji arasindaki boslugu doldurma konusundaki kararliliginin bir kaniti olan ultra üst sinif LG Signature serisi de katildi.

-"Müsterilerimize yeni ve benzersiz bir deneyim yasatiyoruz"

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen LG Türkiye Ev Eglencesi Elektronigi ve Beyaz Esya Ürün Gruplari Satis Baskani Bülent Bülbül, LG Showcase MEA 2023'ün en büyük etkinliklerinden oldugunu ve en son yeniliklerin sergilendigi böyle bir platforma sahip olmaktan gurur duyduklarini belirtti.

Bülbül, her ürünün müsterilerin belirli bir ihtiyacini hedefledigine vurgu yaparak, "Sadece bu ihtiyaci da karsilamakla kalmiyoruz. Güvenilir ev aletlerine devrim niteliginde özellikler getirerek müsterilerimize yeni ve benzersiz bir deneyim yasatiyoruz. Bu ürünlerin her biriyle müsterilerimiz evlerine farkli bir görünüm kazandirirken günlük yasamlarinin kalitesini de artirabilirler." ifadesini kullandi.

Etkinlik sirasinda LG, ikinci nesil LG Signature ev aletleri serisini de tanitti. Üst sinif ürünlerden olusan bu seri, evlere rahatlik ve tarz getiren zamansiz tasarim ve yenilikler sunuyor. Seride Dual InstaView özellikli LG Signature 4 kapili Fransiz kapi buzdolabi, 7 inç LCD dokunmatik panelli çamasir ve kurutma makinesi ikilisi, akilli InstaView özellikli ocak üstü mikrodalga firin ve otomatik zaman ve sicaklik ayarlama islevine sahip çift kizakli ocakli firin yer aliyor.

Etkinlik ayni zamanda MoodUP özellikli LG buzdolabinin da bölgeye tanitildigi bir platform oldu. LG'nin MoodUP özelligi, benzersiz renk seçenekleriyle öne çikiyor. Bu kez LG, dünyaca ünlü Pantone renk kurulusu ile is birligi yaparak, güçlü bir kizil olan Viva Magenta'yi renklerine ekledi. Buzdolabi, mutfagin tasarimina göre kolayca renkler arasinda geçis yapabilen LED renk degistirebilir kapi panellerine sahip. 4 kapili fransiz kapi modelini alanlar, 190 binden fazla olasi renk kombinasyonu ile üst panelde 23 ve alt panelde 19 rengi karistirarak eslestirebiliyorlar. Tüm bunlar, sezgisel LG ThinQ uygulamasi araciligiyla herhangi bir parçayi fiziksel olarak degistirmek zorunda kalmadan ve ücretsiz kontrol edilebiliyor.

LG ayrica buhar özelligine sahip CordZero A9 Kompressor ürününü de tanitma firsati buldu. CES'te sergilenen LG'nin Steam Power Mop basligina sahip ilk dikey süpürgesi, tamamen kablosuz olmasinin yani sira islak ve buharli paspas özelligi de sunuyor.

Iklimlendirme üniteleri her zaman en çekici ev aletleri olarak gösterilmiyor. Ama LG Artcool Gallery klima bu durumu degistiriyor. Sade ve çok yönlü bir çerçevesi olan 27 inçlik parlak LCD ekranli bu yeni klima, gelismis bir LG klimadan ziyade çerçeveli bir sanat eserine benziyor. LG'nin DUAL Inverter Compressor ve 3 yönlü dolayli hava akisi ile enerji tasarruflu sogutma ve isitma saglamakla kalmiyor, ayni zamanda LG ThinQ uygulamasi araciligiyla sabit ve animasyonlu görüntü ya da favori aile fotograflariyla özellestirilebiliyor. AI Dry ile daha hijyenik bir performans sagliyor ve 20 desibele kadar düsük ses seviyesinde çalisiyor. Ayrica kullanim sirasinda rahatsiz etmemek için uyku modunda 'gizli' alt kanadini kapatiyor.

-LG WashTower Compact

LG ayrica LG WashTower Compact çamasir yikama çözümü ile gösterdigi gibi yikama ve kurutmaya farkli bir yaklasim sergiliyor. Alan verimliligini göz önünde bulunduran bu beyaz esya, hem çamasir makinesini hem de kurutucuyu hepsi bir arada kontrol paneli ve gelismis yapay zeka ile tek ve az yer kaplayan bir ünitede bir araya getiriyor.

LG'nin ev aletleri ürünleri arasinda LG'nin ileri teknolojilerle aktif olarak birlestirdigi hava temizleyicileri de bulunuyor. Gerçek HEPA ve UVnano LED'li LG PuriCare AeroTower hava temizleme fani, evdeki havanin tamamen temizlenmesi için güçlü 3 asamali filtreleme sistemi ile ince toz ve alerjenlerin yüzde 99,97'sini yakaliyor.