Konyaspor, Galatarasay'in galibiyet serisine son verme pesindeSavas Güler- Teknik direktör Aleksandar Stanojevic: - "Biz uzun süredir galibiyet alamadik. Galatasaray ise uzun süredir galibiyet alan bir takim. Umuyoruz ki bu maç bizim için ve Galatasaray için bir seyleri degistirecek"

Konyaspor, Galatarasay'in galibiyet serisine son verme pesindeSavas Güler- Teknik direktör Aleksandar Stanojevic:
- "Biz uzun süredir galibiyet alamadik. Galatasaray ise uzun süredir galibiyet alan bir takim. Umuyoruz ki bu maç bizim için ve Galatasaray için bir seyleri degistirecek"

KONYA (AA) - Arabam.com Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasinda 17 Mart Cuma günü konuk edecekleri Galatasaray'in galibiyet serisine son vermek istediklerini söyledi.

Koyuncu Grup Kayacik Tesisleri'ndeki antrenman öncesi basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Stanojevic, Galatasaray ile yapacaklari maçin çok önemli oldugunu belirtti.

Çok iyi bir noktada olmadiklarini ama daha iyi duruma gelmeye basladiklarini aktaran Stanojevic, "Taraftarimizdan destek istiyoruz. Elimizden gelen en iyi performansi ortaya koyacagiz. Galatasaray, çok baskin ve prese dayali oynuyor. Tüm noktalarini analiz ettik, inceledik." dedi.

Stanojevic, oyun kurulumuyla ilgili çok güzel taktikleri ve planlarinin oldugunu ve bu motivasyonu sahaya yansitacaklarini aktardi.

Galatasaray'in basarisinin yadsinamaz oldugunu vurgulayan Stanojevic, sunlari kaydetti:

"Biz uzun süredir galibiyet alamadik. Galatasaray ise uzun süredir galibiyet alan bir takim. Umuyoruz ki bu maç bizim için ve Galatasaray için bir seyleri degistirecek. Ofansif ve kendi sitilimize uygun oynamak zorundayiz. Çünkü su asamada kaybedecek bir seyimiz yok. Tabii ki maçin gidisatina göre de bunu belirleyecegiz. Evimizde oynayacagiz. Stadyumu dolu gördügümüz zaman defansif oynamamiz zor olacak."

Stanojevic, bulunduklari pozisyondan dolayi mutlu olmadigini, sikintili süreci atlattiktan sonra keyif alacagi zamanlarin gelecegine inandigini dile getirdi.

Futbolculardan Mahir Emreli ise birkaç gündür taktiksel antrenman yaptiklarini ve rakibe göre hazirlanmaya çalistiklarini anlatti.

Maç odakli antrenmanlara öncelik vereceklerini belirten Mahir, "Rakibimiz ligde birinci sirada ve iyi futbol oynuyor. Güzel bir seri yakaladi. Umarim bu seriyi burada durdurabiliriz." ifadelerini kullandi.


- Hazirliklar sürüyor

Konyaspor, Galatasaray maçinin hazirliklarini da sürdürdü.

Teknik direktör Aleksandar Stanojevic yönetimindeki antrenman, isinma hareketleriyle basladi.

Daha sonra 5'e 2 oyunla devam eden idman, çift kale maçla sona erdi.