Koçfinans Demo Day, girisimciden girisimciye deneyim aktariyorFurkan Gençoglu- Koçfinans Bilgi Teknolojileri ve Ar-Ge Direktörü Özlem Eksioglu Kumuk:- "Koçfinans olarak hedefimiz daha çok girisimciyi destekleyerek, yaratici ve yenilikçi fikirlerin yolunu açmak"

Koçfinans Demo Day, girisimciden girisimciye deneyim aktariyorFurkan Gençoglu- Koçfinans Bilgi Teknolojileri ve Ar-Ge Direktörü Özlem Eksioglu Kumuk:- "Koçfinans olarak hedefimiz daha çok girisimciyi destekleyerek, yaratici ve yenilikçi fikirlerin yolunu açmak"

ISTANBUL (AA) - Koçfinans'in dinamik ve yenilikçi startuplari desteklemek amaciyla geçen yil hayata geçirdigi Koçfinans Demo Day'in ikinci dönem basvurulari basladi.

Koçfinans'tan yapilan açiklamaya göre, basvurularin 31 Mayis'a kadar kocfinans.com.tr/tr/demo-day adresinden yapilabilecegi Demo Day, kullanicilarini teknolojileriyle gelecege hazirlayan, müsteri deneyimini üst seviyeye çikaran, hayatlarini kolaylastiran çözümler sunan, ürün ve/veya dijital servis hizmeti sunan startuplar için önemli bir ayricalik yaratacak.

Yapilacak is birlikleriyle yeni dijital is modellerinin olusturulmasini Bounce Partners danismanligi ile hedefleyen program sonunda, Demo Day'de dereceye giren startuplar Koçfinans'in sunacagi ödül ve yan desteklerden faydalanabilecek.

Demo Day'de birinci olan girisime 60 bin, ikinci girisime 20 bin, üçüncü girisime ise 15 bin TL para ödülü verilecek. Ayni zamanda Koçfinans çözümleri ile yeni müsteri kazanimi ve is modellerini gelistirmeleri için stratejik danismanlik imkani, ekosistemin önde gelen yatirimcilari ve Koç Toplulugu liderleri ile bir araya gelerek yatirim firsatlarina erisme ve büyüme firsati sunulacak.

- "Demo Day, çok önemsedigimiz bir program"

Açiklamada görüslerine yer verilen Koçfinans Bilgi Teknolojileri ve Ar-Ge Direktörü Özlem Eksioglu Kumuk, geçen yil 120'nin üzerinde basvuru alan Demo Day'e gösterilen ilgiden dolayi heyecan duyduklarini belirterek, su ifadeleri kullandi:

"Startuplar aldiklari destekler sayesinde büyüyerek gelisiyor. Koçfinans olarak, Koç markasinin adi altinda sahip oldugumuz engin deneyimimizle çevik çalisma prensibini benimseyen, dinamizmin ve sinerjinin yarattigi pozitif etkiyle gelisimi destekleyen bir ekibiz. Demo Day de bakis açimizla örtüsen, çok önemsedigimiz bir program. Yenilikçi is modelleri ile sektörlere ilham olacak girisimlere verilecek desteklerin bizim gibi köklü firmalarin görevlerinden biri olduguna inaniyoruz. Ülkemizdeki girisimcilik ruhuna baktigimizda yapilan yatirimlarla büyüyüp gelisme potansiyeline sahip pek çok girisim oldugunu görüyoruz. Bu noktada Koçfinans olarak hedefimiz daha çok girisimciyi destekleyerek, yaratici ve yenilikçi fikirlerin yolunu açmak."