Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupasi'ndaki Fenerbahçe maçina odaklandiEsma Küçüksahin- Sari-kirmizili kulübün basin sözcüsü Samet Koç: "Fenerbahçe maçina önem veriyoruz. Hocamiz, oyuncularimiz, yönetim ve tüm camiamiz bunun bilincinde, kazanacagimiza inaniyorum"

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupasi'ndaki Fenerbahçe maçina odaklandiEsma Küçüksahin- Sari-kirmizili kulübün basin sözcüsü Samet Koç: 
"Fenerbahçe maçina önem veriyoruz. Hocamiz, oyuncularimiz, yönetim ve tüm camiamiz bunun bilincinde, kazanacagimiza inaniyorum"

KAYSERI (AA) - Kayserispor Kulübü Basin Sözcüsü Samet Koç, Ziraat Türkiye Kupasi çeyrek finalinde 6 Nisan Persembe günü deplasmanda karsilasacaklari Fenerbahçe'yi yenerek yari finale çikacaklarina inandigini söyledi.

Kulübün YouTube kanalinda gazetecilerin ve taraftarlarin sorularini yanitlayan Koç, Fenerbahçe maçinin yani sira transfer tahtasinin kapali olmasi ve teknik direktör Çagdas Atan ile ilgili açiklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de evinde Besiktas'a yenilmesinin kendileri için bir sans olabilecegine dikkati çeken Koç, bu moral bozuklugunun degerlendirilebilecegini belirtti.

Kayserispor'un, bu yil lig baslarken önüne iki hedef koydugunu anlatan Koç, bunlardan birinin ligde 51 puana ulasmak ve digerinin de Türkiye Kupasi'ni kazanmak oldugunu aktardi.

Kupada geçen yil oldugu gibi final oynamayi ve kupayi tesislere getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Koç, "Fenerbahçe maçina önem veriyoruz. Hocamiz, oyuncularimiz, yönetim ve tüm camiamiz bunun bilincinde, kazanacagimiza inaniyorum. Dün Fenerbahçe tribünlerinin ciddi bir tepkisi vardi. Bu tepkiler mutlaka futbolcular üzerinde de bir etki olusturuyor. Kayserispor'un oynayacagi maçta da öne geçmek yine bu tepkileri beraberinde getirebilir ve bunu avantaja çevirebiliriz diye düsünüyorum." dedi.

Bir soru üzerine transfer tahtasini açmak için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Koç, "Süper Lig'de mücadele ediyorsaniz zengin bir kadronuzun olmasi gerekiyor. Geçtigimiz yilin kadrosuyla devam ediyoruz ve besten fazla oyuncu kaybettik. Transfer tahtasinin açilmayacagi bir ortamda, sözlesmesini yenileyemedigimiz oyuncularin da ayriligini göz önünde bulundurursak önümüzdeki yil Süper Lig'de mücadele etmek çok daha zorlasacak. Bu manada transfer tahtasinin açilmasi için gerekli çalismalari yapiyoruz ve insallah bunda muvaffak olacagiz." diye konustu.

Koç, teknik direktör Çagdas Atan'in gelecegine yönelik soruyu ise söyle yanitladi:

"Çagdas hocanin adinin sampiyonlugu hedefleyen büyük takimlarla hatta milli takimla anilmasi bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Çagdas hocamin yolu açik olsun, önünde çok güzel günler var ama önce Kayserispor'la ilgili kurdugumuz hayallerimiz var. Bütçelerden büyük bu hayaller ama biz Çagdas hocaya güveniyoruz. O da bize güveniyor. Önce Kayserispor'daki hedefleri yakalayalim."