Kara yollarinda durumSeda Tolmaç

Kara yollarinda durumSeda Tolmaç

ANKARA (AA) - Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde ulasim kontrollü saglaniyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, Kizilcahamam-Ankara yolunun 39-41. kilometrelerindeki yapim çalismalari nedeniyle her iki istikamet trafige kapatilarak, ulasim servis yollarindan gerçeklestiriliyor.

Tekirdag-Istanbul il siniri-Büyükçekmece yolunun 0-5. kilometrelerindeki üstyapi yenileme ve köprü yapim çalismalari sebebiyle ulasim yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Selçuk-Ortaklar-Aydin yolunun 27-32. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki yapim, bakim ve onarim çalismalari dolayisiyla ulasima kontrollü izin veriliyor.

Sakarya-Düzce yolunun 12. kilometresinde Mudurnu Köprüsü'ndeki yapim çalismalari nedeniyle Sakarya istikameti trafige kapatildi. Bu kesimde ulasim Düzce istikametinden iki yönlü sürdürülüyor.

Sivas-Zara yolunun 1-3. kilometrelerinde Numune Hastanesi Köprülü Kavsagi yapimi sebebiyle her iki yönde ulasim servis yollarindan gerçeklestiriliyor.

Aksaray-Ortaköy yolunun 9-11. ve Turhal-Zile-Aydincik yolunun 32-33. kilometrelerindeki yapim çalismalari dolayisiyla ulasim kontrollü devam ediyor.

Gökçebey-Yenice-Karabük yolunun 40-42. kilometrelerinde Yalnizca Tüneli'ndeki elektrik-elektromekanik çalismalari nedeniyle ulasim tek seritten kontrollü saglaniyor.

Trabzon-Rize yolunun 9. kilometresindeki Kasüstü Araç Alt Geçidi'nin her iki yönünde elektrik ve elektronik sistemi bakim ve onarim çalismasi sebebiyle saat 17.00'ye kadar ulasima tek seritten kontrollü izin verilecek.

Finike-Kumluca yolunun 8-11. kilometrelerinde yaya alt geçidi yapim çalismalari dolayisiyla sürücülerin trafik isaret ve isaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.