Kagithane'de hurdacinin kepenginin minibüsle kirilarak yapilan hirsizlik güvenlik kamerasinca kaydedildiHalis Akyildiz

Kagithane'de hurdacinin kepenginin minibüsle kirilarak yapilan hirsizlik güvenlik kamerasinca kaydedildiHalis Akyildiz

ISTANBUL (AA) - Kagithane'de 4 süphelinin, hurda dükkaninin kepengini minibüsle kirip kablo ve bakir çalmasi, güvenlik kamerasinca kaydedildi.

16 Nisan'da sabaha karsi Çaglayan Mahallesi'ndeki bir hurdaci dükkaninin önüne minibüsle gelen süpheliler, kapali kepengi araçla kirdi. Daha sonda dükkana giren süpheliler, çok sayida kablo, bakir ve hurda esyalari yükledikleri ayni minibüsle kaçti.

Sabah is yerine gelen dükkan sahibi Mehmet Uçman, hirsizlik yapildigini fark ederek durumu polise bildirdi.

Polis, süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Uçman, gazetecilere yaptigi açiklamada, dükkandaki bakir ve kablo gibi para degeri bulunan malzemelerin çalindigi belirterek, "Iki kisi disarida bekleyip iki kisi de dükkana girip malzemeleri minibüse yüklemis. Bidonlardaki bakirlari alip kaçtilar. Minibüsle gelip kepengi kirip mallari götürdüler, yaklasik 80-90 bin lira zarar verdiler. Hirsizlarin bir an önce yakalanmasini istiyorum." ifadelerini kullandi.

Öte yandan, süphelilerin gerçeklestirdigi hirsizlik is yerinin güvenlik kamerasinca kaydedildi. Görüntülerde, minibüsle dükkanin kepenginin kirilmasi, süphelilerin içeriye girerek malzemeleri araca yüklemesi ve olay yerinden uzaklasmasi yer aliyor. Olaydan kisa süre sonra yoldan geçen bir kisinin de yere dökülen bakir parçalari almasi görüntülerde bulunuyor.