Izmit Belediyespor, Hatay Büyüksehir Belediyespor'dan Büsra Akgün'ü kadrosuna kattiSengül Azbay

Izmit Belediyespor, Hatay Büyüksehir Belediyespor'dan Büsra Akgün'ü kadrosuna kattiSengül Azbay

KOCAELI (AA) - Türkiye Kadinlar Basketbol Ligi ekiplerinden Izmit Belediyespor, Tufan Metalurji Hatay Büyüksehir Belediyespor'dan Büsra Akgün'ü transfer etti.

Belediyeden yapilan açiklamada, Izmit Belediyespor'un, Kahramanmaras merkezli 6 Subat'taki depremlerin ardindan ligden çekilen Hatay Büyüksehir Belediyespor'dan ikinci transferini Büsra Akgün ile gerçeklestirdigi belirtildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen forvet oyuncusu Büsra Akgün (30), BOTAS, Çankaya Üniversitesi gibi takimlarda oynamasinin ardindan son 2 senedir Hatay Büyüksehir Belediyespor'da forma giydigini kaydetti.

Deprem felaketi nedeniyle takimin ligden çekilmek zorunda kaldigina isaret eden Akgün, "Federasyon da bize transfer hakki açti. Transfer hakkinin ardindan üst lige çikma hedefi olan Izmit Belediyespor'a geldim. Izmit Belediyespor yetkilileri, bana inanip güvendiler, kendilerine çok tesekkür ediyorum. Buraya bir hedefle geldim. Bana güvenenleri hayal kirikligina ugratmak istemiyorum. Hedefimiz tekrar Süper Lig'e çikip, orada da basarili olmak." ifadelerini kullandi.

Izmit Belediyespor Kadin Basketbol Takimi, ligden çekilen Tufan Metalurji Hatay Büyüksehir Belediyespor'dan oyun kurucusu Eda Sahin'i de transfer etmisti.