Isuzu D-Max yenilenen ön yüzü ile pazardaki iddiasini artirdiMehmet Kadir Kilinç- Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoglu:- "Türkiye’de büyümesini her geçen yil daha da artiran pick-up pazarindaki payimizi otomobilseverlerin büyük begenisini toplayan Isuzu D-Max ailemiz ile büyütmeye devam ediyoruz"

Isuzu D-Max yenilenen ön yüzü ile pazardaki iddiasini artirdiMehmet Kadir Kilinç- Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoglu:- "Türkiye’de büyümesini her geçen yil daha da artiran pick-up pazarindaki payimizi otomobilseverlerin büyük begenisini toplayan Isuzu D-Max ailemiz ile büyütmeye devam ediyoruz"

ISTANBUL (AA) - Anadolu Isuzu’nun pick-up pazarindaki temsilcisi Isuzu D-Max’in ön izgara ve jant tasarimi yenilendi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Anadolu Isuzu, yeni ön izgara ve jant tasarimi ile daha da dinamik ve güçlü bir yapiya kavusan Isuzu D-Max pick-up modellerini nisan ayinda pazara sundu. Yenilenen ön izgara ve yeni jant tasarimlari, Isuzu D-Max’in üstün teknik özelliklerini ve dinamik karakterini daha iyi yansitiyor.

Sahip oldugu güçlü tasarimi ve üstün donanim özellikleri ile pick-up sinifinda standartlari yükselten Isuzu D-Max, Anadolu Isuzu tarafindan 4 farkli donanim seviyesinde ve yedi farkli versiyonda pazara sunuldu. Isuzu D-Max’in "V-Cross" ve "V-Joy" serileri hem sehir hem arazi kosullarinda üstün sürüs konforu ve performansini birlikte sunuyor. Isuzu D-Max’in "V-Go" serisi donanim seviyesi temel is gücü gereksinimi eksiksiz karsilayacak sekilde tasarlanirken, "V-Life" serisi ise is gereksinimlerinin yani sira kisisel ve günlük kullanim için tercih eden müsteriler düsünülerek gelistirildi.

2020'de tasarimi bütünüyle yenilenen Isuzu D-Max pick-up ailesi, yüksek verimlilige ve performansa sahip motoru, araç güvenligini ve saglamligini artiran sasisi, güçlü süspansiyon yapisi ve daha güçlü frenleme saglayan özellikler sunuyor. Tüm versiyonlari 800 mm’lik sudan geçis yüksekligine sahip olan, yaklasma ve uzaklasma açilari ile en zorlu kosullarda bile üstün manevra becerileri sunan Isuzu D-max ailesi, "Euro 6D" emisyon standartlarina uyumlu motoru sayesinde yakit tüketiminde de tutumlu bir performans sergiliyor.

Isuzu D-Max’in 4x4 versiyonlari diferansiyel kilit sistemi ile off-road severlerin taleplerine yanit verirken, adaptif hiz sabitleme, arka radar, yagmur ve isik sensörü, kör nokta algilama, stereo kamera ve bununla birlikte sunulan (ADAS) ileri sürüs destek sistemleri kullanicilarina üstün bir sürüs güvenligi sagliyor. 9 inç dokunmatik multimedya, kablosuz Apple Car Play ve Android Auto baglantisi, çift bölgeli dijital klima gibi özellikleri Isuzu D-max’in pazardaki konumunu daha da güçlendiriyor.

Isuzu D-Max, bi-LED farlari, tasarimdaki iddiasini pekistiren yeni ön izgarasi ve jantlari, modern renk kombinasyonlari, yan basamaklar ve tavan raylari gibi detaylari ile hem spor hem de agresif bir görünüme sahip. 9 farkli renk seçenegi ile sunulan Isuzu D-Max, Avrupa’da Euro NCAP, Avustralya’da ise ANCAP tarafindan yapilan degerlendirmelerde 5 yildiz aldi.

- "Pick-up segmenti büyümesini sürdürürken, Isuzu D-Max’in pazar payi her geçen yil artiyor"

Açiklamada görüslerine yer verilen Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoglu, Türkiye’de büyümesini her geçen yil daha da artiran pick-up pazarindaki paylarini otomobilseverlerin büyük begenisini toplayan Isuzu D-Max ailesi ile büyütmeye devam ettiklerini belirtti.

2022 içerisinde D-Max satislarini bir önceki yila göre artirirken bu segmentteki pazar paylarini da yüzde 6,5’dan yüzde 10,7 seviyesine yükselttiklerini aktaran Kefeoglu, "Isuzu D-Max pazarin giderek artan taleplerine yanit verirken, ayni zamanda pick-up kullanici profilini de gelistirmeye devam ediyor. Hem binek araç konforu ile sehir içi kullanim için de ideal özellikleri hem de iç ve dis tasariminda ticari araç kaliplarini kiran modern çizgileri ile Isuzu D-Max ile pazardaki payimizi 2023 yilinda daha da artirmayi hedefliyoruz." ifadelerini kullandi.