Istanbulspor-Sivasspor maçinin ardindanEmrah Altunkaya- Istanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke: - "3-0 kimseyi yaniltmasin. Bizim isimiz kolay degil. Her maçimizda yüzde yüzümüzü vermek zorundayiz"

Istanbulspor-Sivasspor maçinin ardindanEmrah Altunkaya- Istanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke:
- "3-0 kimseyi yaniltmasin. Bizim isimiz kolay degil. Her maçimizda yüzde yüzümüzü vermek zorundayiz"

ISTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasinda konuk ettigi Demir Grup Sivasspor'u 3-0 yenen Istanbulspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, çok önemli bir 3 puan kazandiklarini söyledi.

Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi'nda oynanan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulunan Tekke, topu rakibe birakarak oynamayi planladiklarini ve bunu dogru uyguladiklarini belirtti.

"Çok zor bir karsilasmaydi. Sivasspor beklentimizin disinda, 6 rotasyonla oyuna basladi." diyen Tekke, su ifadeleri kullandi:

"Ön alan baskisi ile karsilasmada basarili olduk. Öne geçmemiz çok önemliydi. Rakibimizin çok pozisyonu vardi diyemeyecegim. Ciddi bir geçis takimi. Topu daha çok onlara verdik. Bu da plan dahilindeydi. Galibiyet çok önemliydi. 3 puan aldigimiz için oyuncularimi kutlarim. Çok ciddi mücadele verdiler. 3-0 kimseyi yaniltmasin. Bizim isimiz kolay degil. Her maçimizda yüzde yüzümüzü vermek zorundayiz. Bu da bir plan dahilinde yapmak zorundayiz. Oyuncularim çok ciddi mücadele verdi. Iki takimi da tebrik ederim."

Kalan haftalarda islerinin zor oldugunu söyleyen Tekke, "Iyi gidiyoruz ama isimiz çok zor. Ligdeki siralama ile ilgilenmiyorum. Galip gelebilecegimiz maçlari kazandigimizda çok zor olan bir seyi yani ligde kalmayi basarmis olacagiz. Su an hiçbir seyi basarmis degiliz. Ancak galibiyet oyuncularim ve camia adina sevindirici." degerlendirmesinde bulundu.