Huawei Watch Buds, kullanicilara daha kolay ve sorunsuz bir deneyim sunuyorFatma Eda Topcu- Huawei Watch Buds, cihazin Android veya iOS isletim sistemine sahip her akilli telefonla kolayca senkronize edilebiliyor

Huawei Watch Buds, kullanicilara daha kolay ve sorunsuz bir deneyim sunuyorFatma Eda Topcu- Huawei Watch Buds, cihazin Android veya iOS isletim sistemine sahip her akilli telefonla kolayca senkronize edilebiliyor

ISTANBUL (AA) - Huawei'nin akilli saat islevlerini tam kablosuz kulakliklar ile birlestiren Huawei Watch Buds, giyilebilir cihaz teknolojilerini harmanlayarak kullanicilara daha kolay ve sorunsuz bir deneyim sunuyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, manyetik açilir kapak ve kulaklik tasarimina sahip sektörün ilk akilli saati olan Huawei Watch Buds, TWS kulakliklari ve akilli saati tek bir sik giyilebilir cihazda birlestirerek günlük kullanim sirasinda TWS kulakliklarin unutulmasi veya kaybedilmesi sorununu çözüyor.

Kulakliklar takildiginda sol ve sag ses kanallarini otomatik olarak düzelten ve farkli kulak kanali yapilari için en iyi ses kalitesini gerçek zamanli olarak akillica uyarlayan Uyarlanabilir Tanimlama teknolojisini destekleyerek kullanicilarin harika müzigin keyfini çikarmalarini sagliyor.

Genis alanli kulak kepçesi dokunmatik kontrolleri, kullanicilarin sadece kulaklarina dokunarak birden fazla isleve erismelerine olanak taniyarak daha genis bir menzil ve daha dogru dokunma tanima sagliyor.

Huawei Watch Buds, 1,43 inç, 466 x 466 çözünürlüklü genis AMOLED ekranin yerlestirildigi paslanmaz çelik kasa, dana derisinden yapilmis full-grain deri kayisla birlikte geliyor.

Sadece 14,99 mm kalinligindaki Huawei Watch Buds, sekiz kanalli fotoelektronik sensörler, ultra mikro hassas döner modülü, kulaklik sarj ünitesi, manyetik baglanti ünitesi ve içine yerlestirilmis bir çift TWS kulaklik dahil olmak üzere 21 katmanli bilesen içeriyor.

- Uyarlanabilir Tanimlama teknolojisine sahip tam özellikli TWS kulaklik

Kulakliklarla tasarlanan türünün ilk örnegi bir akilli saat olan Huawei Watch Buds'in yenilikçi açilir tasarimi, saat kapaginin basit bir itme ile aninda bir cep saati gibi açilmasini saglar ve iki kulaklik kadranin yan taraflarina takili olarak bulunur.

Ses kalitesi açisindan Huawei Watch Buds kulakliklari, küçük ünitenin güçlü, tam frekansli ve yüksek çözünürlüklü ses sunmasini saglayarak kullanicilarin zengin ses ayrintilarini dinlemelerine olanak taniyan dört manyetik Tam Aralikli Düzlemsel Diyafram sürücüsü ile donatildi.

Ayrica Huawei Watch Buds kulakliklar, Aktif Gürültü Engelleme (ANC) ve Üçlü Uyarlanabilir EQ özelligini de destekliyor.

Ses, kulak kanali yapisi, kullanim durumu ve ses seviyesindeki farkliliklara göre gerçek zamanli olarak optimize ediliyor ve kullanicilar için en iyi tam frekansli dinleme deneyimini elde etmek için sesi özellestiriyor.

Huawei Watch Buds'in dahili kablosuz kulakliklari, sol ve sag kulaklik arasinda ayrim yapmaya gerek birakmiyor. Adaptif Tanimlama teknolojisi, sol ve sag ses kanallarini otomatik olarak tanimladigi için kullanicilarin hangi kulakligi hangi kulaklarina taktiklarina dikkat etmeleri gerekmiyor.

- Spor ve saglik fonksiyonlari ile tam özellikli akilli saat

Huawei Watch Buds, tam özellikli TWS kulakliklara sahip olmanin yani sira kendi kulakliklarina sahip yeni bir akilli saat olarak, islevsellik ve saat olarak deneyim açisindan mükemmelligini koruyor.

Saglik özellikleri açisindan Huawei Watch Buds, otomatik SPO2 ölçümü, TruSeen 5.0+ kalp atis hizi izleme ve uyku izleme gibi çesitli saglik izleme özelliklerini destekliyor.

Ayrica, aralarinda kosu, yürüyüs, bisiklet, ip atlama, eliptik makine, kürek makineleri, serbest antrenman dahil olmak üzere 10 profesyonel spor modu bulunan 80 spor modu ile geliyor.

- Mart ayi sonuna kadar geçerli sepette 800 TL indirim firsati da kullanicilara sunuluyor

Huawei Watch Buds saat pili hem saate hem de kulakliklara güç saglamasinin yaninda yine de iyi bir pil ömrüne sahip bulunuyor.

Tipik uygulamalarda tam sarjla 3 güne kadar ve güç tasarrufu modunda (saat sarji tamken ve kulakliklar kapaliyken) 7 güne kadar pili dayaniyor. Ayrica, yüksek termal iletkenlige sahip oksit seramiklerden yapilan kablosuz süper sarj cihazi, isi yayma kapasitesini önceki nesle kiyasla yüzde 100 iyilestiriyor.

Huawei Watch Buds, cihazin Android veya iOS isletim sistemine sahip her akilli telefonla kolayca senkronize edilebiliyor.

Tüm isletim sistemleri için mevcut olan ve hem akilli saatin hem de kulakliklarin her ayrintisini tam olarak kontrol etmeyi saglayan HUAWEI Saglik Uygulamasi’ni yüklemek yeterli oluyor.

https://www.hepsiburada.com/huawei-watch-buds-siyah-pm-HBC00003V77O8 linkinde mart ayi sonuna kadar geçerli sepette 800 TL indirim firsati da kullanicilara sunuluyor.