Huawei, PaperMatte Edition ile yenilenen Huawei MatePad tabletlerini ön satisa sunduEmirhan Yilmaz- Huawei MatePad 11,5 inç PaperMatte Edition, kagit benzeri görüntüleme ve yazma deneyimi saglamak için yenilikçi PaperMatte Ekran özelliklerini sunuyor

Huawei, PaperMatte Edition ile yenilenen Huawei MatePad tabletlerini ön satisa sunduEmirhan Yilmaz- Huawei MatePad 11,5 inç PaperMatte Edition, kagit benzeri görüntüleme ve yazma deneyimi saglamak için yenilikçi PaperMatte Ekran özelliklerini sunuyor

ISTANBUL (AA) - Huawei, MatePad 11,5 inç PaperMatte Edition'i Huawei Online Magazasi'nda ön satisa sundu.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, önceki modellerin basarisini temel alan Huawei MatePad 11,5 inç PaperMatte Edition, kagit benzeri görüntüleme ve yazma deneyimi saglamak için yenilikçi PaperMatte Ekran özelliklerini sunuyor.

Bunlar arasinda göz korumasi, kagit üzerine kalemle yazma ve zenginlestirilmis not alma özellikleriyle desteklenen dokunmatik kontroller yer aliyor.

Huawei MatePad 11,5 inç PaperMatte Edition, ferahlatici bir PaperMatte ekrana sahip. Ekran, zahmetsiz bir görüntüleme ve yazma deneyimi sagliyor. Bu özellik ister içeride ister disarida hem parlak hem de los kosullarda ögrenmeyi ve bir tablet üzerinde çalismayi daha verimli hale getiriyor.

PaperMatte Edition, yenilikçi bir parlama önleyici ekran ile elektronik cihazlari kullanirken yaygin olan asiri ekran parlamasi sorununu ele aliyor. PaperMatte ekranin ayna cam yüzeyinde yüz milyonlarca küçük yapi olusturmak için nano düzeyde parlama önleyici asindirma teknolojisini kullanarak, çevresel isik parazitinin yüzde 97'sini ortadan kaldiriyor ve kristal netliginde bir görünüm sagliyor.

Eglence, egitim ve ofis ihtiyaçlari için ideal olan Huawei'in tescilli çok katmanli difüzyon teknolojisi, ekranin sürekli olarak net, parlak ve esit kalmasini saglarken yumusak ve rahatlatici bir görünüm olusturuyor.

Tablet ekranini tasarlarken büyük özen gösteren Huawei, yüz milyonlarca nano ölçekli dokuyu piksel dagilimiyla eslestirmek için tablette piksel düzeyinde hassas bir eslestirme islemi uyguluyor.

Ayrica, yansiyan isigin göze girmesini önlemek için her yapinin açisinin titizlikle ayarlandigi aktariliyor. Bu karmasik tasarim, ekrana parlama önleyici özellikler kazandirarak net, parlak ve düzgün bir görüntüyü garanti ediyor.

TÜV Rheinland Reflection Free ve sektörde bir ilk olan SGS Düsük Görsel Yorgunluk Premium Performans Sertifikalari ile gerçek dünya kosullarinda üstün görüntüleme performansini garanti ediyor. ???????

PaperMatte Edition, TÜV Rheinland Düsük Mavi Isik (Donanim Çözümü) ve Titresimsiz sertifikalariyla kullanicilarin göz yorgunlugunu da hafifletiyor. Her iki tablet de ekranlardan yayilan mavi isigi ve titresimi bastiran ve ayni zamanda sari renk tonunu azaltan bir donanim çözümüne sahip.

- PaperMatte duyarli bir dokunmatik yüzey ile eslestirildi

Kullanici deneyiminin en önemli öncelik oldugu Huawei MatePad 11,5 inç PaperMatte Edition'in ekranlari ipeksi, parmak izine dayanikli bir dokuya sahip. Bu, yanitlarin kaydedilmesi için daha küçük bir temas yüzeyine sahip olan ve önceki modellere kiyasla hizi yüzde 10 artiran 120Hz yüksek yenileme hizina sahip daha duyarli bir dokunmatik yüzey ile eslestirildi.

Ekranin bakimina yardimci olmak için ürün ambalajinda parmak izlerini, tozu, lekeleri ve hatta küçük çizikleri kolayca gideren çift tarafli, gri mikrofiber sentetik deri parlatma bezi bulunuyor. Temizlik maddeleriyle iyi çalisir, her iki tarafta da kullanilabilir. Fazla birikme veya dökülme olmadan yikanabiliyor.

- PaperMatte ekran kagit üzerine kalemle yazilabiliyor

PaperMatte Display, genel olarak kagit benzeri bir yazma deneyimi sunuyor. Kullanicilar tablet üzerinde yazi yazarken, dokunma sesleri, hisirti efektleri, titresimler, direnç ve yansima önleme özellikleriyle kendilerini duyusal açidan zengin bir deneyime sahip oluyor.

Bu unsurlar bir araya gelerek genel yazma deneyimini yükseltiyor. PaperMatte ekranin kagit üzerine kalemle yazma deneyimi geleneksel tabletlerinkiyle karsilastirildiginda, kullanici deneyiminde etkileyici bir gelisme sundugu ortaya çikiyor. Ekran ayrica yazma verimliligini saglamak için pürüzsüz ancak kaymayan, dokulu bir yazma yüzeyine sahip. ???????