Halkbank Erkek Voleybol Takimi final için avantaj ariyorMusa Samur- Mavi-beyazli ekip, CEV Sampiyonlar Ligi yari final ilk maçinda yarin baskentte Polonya temsilcisi Jastrzebski Wegiel ile karsilasacak - Halkbank'in ABD'li smaçörü Thomas Jaeschke: "Titiz voleybol oynamak bizim için büyük anahtar olacak"

Halkbank Erkek Voleybol Takimi final için avantaj ariyorMusa Samur- Mavi-beyazli ekip, CEV Sampiyonlar Ligi yari final ilk maçinda yarin baskentte Polonya temsilcisi Jastrzebski Wegiel ile karsilasacak
- Halkbank'in ABD'li smaçörü Thomas Jaeschke: "Titiz voleybol oynamak bizim için büyük anahtar olacak"

ANKARA (AA) - Halkbank Erkek Voleybol Takimi, CEV Sampiyonlar Ligi yari final ilk maçinda yarin Ankara'da Polonya temsilcisi Jastrzebski Wegiel ile karsilasacak.

Baskent Voleybol Salonu'nda oynanacak ve saat 19.00'da baslayacak maçi, Sirbistan'dan bashakem Aleksandar Petrovic ile Italya'dan Stefano Cesare yönetecek.

Voleybolda Avrupa'nin kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda Halkbank ve Jastrzebski Wegiel ile yine Polonya'dan Grupa Azoty Kedzierzyn-Kozle ve Italya'dan Sir Sicoma Monini, sampiyonluk mücadelesi veriyor.

Halkbank'in ABD'li smaçörü Thomas Jaeschke, karsilasmayla ilgili yaptigi degerlendirmede, Jastrzebski Wegiel'i iyi tanidiklarini ve sonucu kendi performanslarinin belirleyecegini söyledi.

Jastrzebski'nin "temiz voleybol" oynadigini aktaran Jaeschke, "Yapacagimiz en küçük hatadan puan alacaklardir. Dünyanin en iyi ve en deneyimli pasörlerinden birine sahipler ve o her seviyede basarilar kazandi." ifadelerini kullandi.

29 yasindaki oyuncu, su degerlendirmeyi yapti:

"Iyi seyler yapacak harika oyunculari var. Her seyi üst düzeyde yapan smaçörleri var. Bence biz rakibin yaptiklarina degil bizim yapabildiklerimize odaklanmaliyiz. Konsantrasyonumuzu koruyarak son derece titiz voleybol oynamak bizim için büyük anahtar olacak. Bu, bizi test edecek harika bir maç."