Gürcistanli doktorlar saglik turizmi için Erzurum Sehir Hastanesini gezdiYunus Hocaoglu

Gürcistanli doktorlar saglik turizmi için Erzurum Sehir Hastanesini gezdiYunus Hocaoglu

ERZURUM (AA) - Gürcistan'dan gelen doktorlar, saglik turizmi alaninda isbirligi yapmak üzere Erzurum Sehir Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Hastaneden yapilan açiklamaya göre, Türkiye Seyahat Acentalari Birligi (TÜRSAB) ile Gürcistanli genel cerrahi, kardiyoloji ve ortopedi hekimleri, saglik turizmi kapsaminda Erzurum Sehir Hastanesini ziyaret etti.

Heyete, hastane bashekimi Dr. Ögr. Üyesi Ibrahim Hakki Tör tarafindan sunum yapildi.

Doktorlar, daha sonra hasta odalari, ameliyathane, robotik cerrahi ünitesi, anjiyo ünitesi, poliklinik ve servisleri gezerek incelemede bulundu.

Heyetin incelemelerinin ardindan Tör, sehir hastanesinin faaliyete basladigi günden beri birçok ülkeden gelen hastalara kaliteli saglik hizmeti sunup sagliklarina kavusmus sekilde ülkelerine dönmelerini için büyük çaba harcandigini söyledi.

Daha önce saglik turizmi kapsaminda Iran, Azerbaycan, Irak, Suriye ve Gürcistan'dan birçok hastanin geldigini vurgulayan Tör, "Yurt disindan hastanemize tedavi olmak için gelen hasta sayisi her geçen gün artiyor. Hastanemizde incelemelerde bulunan heyetle görüsmelerimizin olumlu ve basarili olmasi, hem hastanemiz hem de ilimiz adina mutluluk verici." diye konustu.