Giresunspor'da basin sözcüsü Ekiz, takimin durumunu degerlendirdi:Gültekin Yetgin- "Bu takim, yillar sonra mücadele ettigimiz Süper Lig'de kalici olacaktir"

Giresunspor'da basin sözcüsü Ekiz, takimin durumunu degerlendirdi:Gültekin Yetgin- "Bu takim, yillar sonra mücadele ettigimiz Süper Lig'de kalici olacaktir"

GIRESUN (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor'un basin sözcüsü Emrullah Ekiz, yillar sonra mücadele ettikleri ligde kalici olacaklarini söyledi.

Ekiz, kulübün internet sitesinde yer alan açiklamasinda, bir süre önce Giresunspor'u aydinlik yarinlara tasimak ve Süper Lig'deki mücadelesini kalici hale getirmek amaciyla göreve basladiklarini animsatti.

Ligin 25. haftasindaki VavaCars Fatih Karagümrük maçinda sansiz bir sekilde sahadan bir puanla ayrildiklarini aktaran Ekiz ama oyuncularin sahada gösterdigi mücadele ve kazanma arzularina sahit olduklarini vurguladi.

Ekiz, maçtan sonra Kulüp Baskani Nahid Ramazan Yamak'in futbolculara, "Basinizi öne egmeyin, biz Giresunspor'uz, zoru ve mücadeleyi severiz. Bu ligde kalici olacagimizdan hiçbir süphemiz yok. Bu isi basaracak kalitede oyuncularsiniz." ifadelerini kullandiginin altini çizerek, sunlari kaydetti:

"Ben de ek olarak sunlari ifade etmek istiyorum, bu takim, yillar sonra mücadele ettigimiz Süper Lig'de kalici olacaktir. Bizler bunun için gereken tüm mücadeleyi ve mesaimizi saha disinda vererek elimizden gelen her seyi ortaya koyuyoruz."

Göreve geldikleri ilk günden bugüne futbolcular ve personele olan yükümlülüklerini yerine getirerek, 15 günde 15 milyon lira civarinda ödeme yaptiklarini belirten Ekiz, böylece futbolcularin sahadaki mücadelelerine odaklanmalarini saglayacak bir ortam olusturduklarina isaret etti.

Ekiz, "Hedef 2828 Yeni Üye" kampanyasini da hayata geçirdiklerini de animsatarak, "Bu kampanya ile hem ailemizi genisletecegiz hem de kulübümüze maddi anlamda önemli bir kaynak olusturacagiz. Her Giresunspor sevdalisinin kulübümüze üye olup bizleri desteklemelerini arzu ediyoruz." ifadelerini kullandi.

Taraftarlara da destek vermeleri için çagrida bulunan Ekiz, su görüslere yer verdi:

"Zor günlerden geçtigimiz bu süreçte her zaman destegini arkamizda hissettigimiz, tabiri caizse kötü gün dostu olan büyük Giresunspor taraftarini en mutlu oldugumuz yer, Çotanak Spor Kompleksi'nde omuz omuza kenetlenmis ve tek yürek halinde görmeyi çok arzuluyoruz. Suna gönülden inaniyorum ki bizler yönetimi, futbolcusu, taraftariyla kenetlendigimizde üstesinden gelemeyecegimiz hiçbir zorluk, kazanamayacagimiz hiçbir mücadele yoktur. Bu inançla bir kez daha, evimizde oynayacagimiz Alanyaspor karsilasmasina tüm taraftarlarimizi davet ediyor, büyük mücadelemize ortak olmalarini diliyorum."