Gaziantep'te kadin subay ve astsubaylar depremzede kadinlarin günlerini kutladiMehmet Akif Parlak

Gaziantep'te kadin subay ve astsubaylar depremzede kadinlarin günlerini kutladiMehmet Akif Parlak

GAZIANTEP (AA) - Türk Silahli Kuvvetleri mensubu kadin subay ve astsubaylar, 6 Subat'taki Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Islahiye ilçesindeki depremzede kadinlarin 8 Mart Dünya Kadinlar Günü'nü kutladi, çesitli hediyeler verdi.

Ilçede görev yapan kadin subay ve astsubaylar, kirsal Arpali Mahallesi'nde kurulan çadir kente gitti. Burada yasayan kadin ve çocuklarla sohbet eden askerler, onlara içinde hijyen malzemesinin bulundugu çesitli hediyeler verdi.

Depremzede kadinlardan Dilek Ergün, AA muhabirine, subay ve astsubaylari karsisinda görünce duygulandigini belirterek, kendilerine yardim eli uzatan herkese tesekkür etti.

Ergün, "Çok tesekkür edenim, dar günümüzde yanimizda oldular. Sag olsunlar. Allah bir daha kimseye böyle bir aci göstermesin, kimseyi böyle zor durumda birakmasin. Benim 3 kizim var, insallah onlar da asker olur." ifadesini kullandi.

Nilüfer Akin ise depremde annesini ve bazi yakinlarini kaybettigini dile getirerek, "Allah razi olsun hepsinden. Düsünmüsler, getirmisler. Görünce duygulandim, Evimiz gitti ama bugünlere de sükürler olsun." dedi.