GÜNDEM / 28 Mart 2023EkipANADOLU AJANSI

GÜNDEM / 28 Mart 2023EkipANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- Kahramanmaras merkezli depremlere iliskin gelismeler takip ediliyor. (Fotografli-Görüntülü)

2- CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Mevlana Türbesi'ni ve Eregli'de esnafi ziyaret edecek, Eregli Atatürk Spor Salonu'nda "Millet Bulusmasi"na, bir otelde düzenlenen "Iftar Bulusmasi"na katilacak.

(Konya/13.30-19.15) (Fotografli-Görüntülü)


YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- TBMM'den

- Genel Kurulda, yargida yeni düzenlemeler içeren Icra ve Iflas Kanunu ile Bazi Kanunlarda Degisiklik Yapilmasina Dair Kanun Teklifi'nin görüsmelerine devam edilecek.

- HDP'nin grup toplantisi düzenlenecek.

(TBMM/15.00/12.45) (Fotografli-Görüntülü)


EKONOMI FINANS

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasi 91. Hesap Dönemi Olagan Genel Kurul Toplantisi, bankanin Idare Merkezi Konferans Salonu'nda yapilacak.

(Ankara/14.00) (Fotografli-Görüntülü)


GÜNCEL

1- Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun, "Medya Etigi Baglaminda Olaganüstü Dönemlerde Dogru Habercilik Paneli"ne katilacak.

(Ankara/12.00) (Fotografli-Görüntülü)

2- Cumhurbaskanligi Strateji ve Bütçe Baskani Ibrahim Senel ile YÖK Baskani Erol Özvar, Sosyal Arastirmalar ve Yenilik Enstitüsü Protokolü imza törenine istirak edecek.

(Ankara/12.30) (Fotografli-Görüntülü)


SPOR

1- A Milli Futbol Takimi, 2024 Avrupa Sampiyonasi (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'ndaki ikinci maçinda, Bursa Büyüksehir Belediye Stadi'nda, Hirvatistan'i konuk edecek. Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, deprem felaketinden etkilenen çocuklarla maçi izleyecek.

(Bursa/21.45) (Fotografli)

2- Spor Toto 1. Lig'de 29. hafta mücadelesi baslayacak; Dyorex Boluspor-Yilport Samsunspor, Altinordu-Altas Denizlispor ve Pendikspor-Ankara Keçiörengücü maçlari yapilacak.

(Bolu/14.30/Izmir/Istanbul/17.00) (Fotografli)

3- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 31. haftasinda Anadolu Efes, Italya'nin EA7 Emporio Armani Milan takimini konuk edecek.

(Istanbul/20.30) (Fotografli)

4- Basketbol 7Days Avrupa Kupasi'nin 18'inci ve normal sezonun son haftasinda, A Grubu'nda Frutti Extra Bursaspor, Italya'nin Germani Brescia takimini agirlayacak.

(Bursa/20.00) (Fotografli)

5- ING Kadinlar Basketbol Süper Ligi'nin 25. haftasinda, Rize Belediyespor-Fenerbahçe Alagöz Holding, OGM Ormanspor-ÇBK Mersin Yenisehir Belediyesi, Çankaya Üniversitesi-Bursa Uludag Basketbol, Antalya Toroslar Basketbol-Nesibe Aydin, Galatasaray Çagdas Faktoring-Melikgazi Kayseri Basketbol ve Besiktas GKN Kargo-Emlak Konut maçlari yapilacak.

(Rize/14.00/Ankara/15.00/16.00/Antalya/15.30/Istanbul/18.00/19.00) (Fotografli)

6- Hentbol Erkekler Süper Lig'de, 17. hafta karsilasmalari gerçeklestirilecek. (Fotografli)


***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.