GÜNDEM / 11 Nisan 2023EkipANADOLU AJANSI

GÜNDEM / 11 Nisan 2023EkipANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- Kahramanmaras merkezli depremlere iliskin gelismeler takip ediliyor.

(Fotografli-Görüntülü)

2- Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanitim Toplantisi'na katilacak.

(Ankara/14.00) (Fotografli-Görüntülü)

3- Cumhurbaskani adayi ve CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, "Millet Bulusmasi"na, yeni belediye binasi açilisina ve iftar programina katilacak, sehitligi ziyaret edecek.

(Çanakkale/13.30-19.55) (Fotografli-Görüntülü)


EKONOMI FINANS

1- Türkiye Istatistik Kurumu subat ayi sanayi üretim ile insaat maliyet endekslerini açiklayacak.

(Ankara/10.00)

2- Hazine ve Maliye Bakanligi 3 ve 10 yil vadeli devlet tahvili ihalesi düzenleyecek.

(Ankara)


SPOR

1- 10. Avrupa Artistik Cimnastik Sampiyonasi, Türkiye'nin ev sahipliginde baslayacak. Antalya Spor Salonu'ndaki sampiyonanin ilk gününde erkeklerde elemeler yapilacak.

(Antalya/10.00) (Fotografli-Görüntülü)

2- Futbolda UEFA Sampiyonlar Ligi'nin çeyrek final mücadelesi baslayacak; Benfica-Inter, Manchester City-Bayern Münih ilk maçlari oynanacak.

(Lizbon/Manchester/22.00)

3- Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasi baslayacak; Ankara Keçiörengücü-Göztepe, Bodrumspor-Pendikspor ve Yilport Samsunspor-Tuzlaspor maçlari yapilacak.

(Ankara/13.30/Mugla/16.00/Samsun/20.30) (Fotografli)

4- TFF 2. Lig'in 23. haftasinda Beyaz Grup'ta olumsuz hava ve saha kosullari nedeniyle ertelenen Sanliurfaspor-Esenler Erokspor maçi oynanacak.

(Sanliurfa/15.00)

5- Hentbol Erkekler Süper Lig'in 20. haftasi Nilüfer Belediyespor-Beykoz Belediyespor maçiyla baslayacak.

(Bursa/16.00) (Fotografli)

6- 2023 Modern Pentatlon Dünya Kupasi'nin ikinci etabi Ankara Atli Spor Kulübü'nde kadinlar eleme yarislariyla baslayacak.

(Ankara) (Fotografli-Görüntülü)


***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.