GÜNCELLEME - Sanliurfa'da tiriyla sele kapilan sürücüyü arama çalismalari sürüyorMüslüm Etgü,Rauf Maltas- Yürütülen çalismalar kapsaminda tira ait dorse ile bazi parçalar sudan çikarildi DORSENIN BULUNMASI VE SUDAN ÇIKARILMASI EKLENDI

GÜNCELLEME - Sanliurfa'da tiriyla sele kapilan sürücüyü arama çalismalari sürüyorMüslüm Etgü,Rauf Maltas- Yürütülen çalismalar kapsaminda tira ait dorse ile bazi parçalar sudan çikarildi

DORSENIN BULUNMASI VE SUDAN ÇIKARILMASI EKLENDI

SANLIURFA (AA) - Sanliurfa'da sele kapilan tirin sürücüsü Emin Ergün'e ulasilmasi için yürütülen arama kurtarma çalismalari devam ediyor.

Bozova ve Hilvan ilçelerini birbirine baglayan kara yolunun Yalintas Mahallesi geçisinde 15 Mart'ta sel sularina kapilarak gözden kaybolan tira, yagmur sularinin Atatürk Baraj Gölü'ne döküldügü bölgede ulasildi.

Yürütülen çalismalar sonucunda tira ait bazi parçalar sudan çikarildi.

Jandarma Arama Kurtarma, Jandarma Asayis Bot Komutanligi ve Bozova Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri ile dalgiçlarin da bulundugu yaklasik 100 kisi, bu bölgedeki çalismalarini yogunlastirdi.

Ekipler, devam eden çalismalar kapsaminda Atatürk Baraji kiyisinin 100 metre açiginda tirin parçalanmis haldeki dorsesine de ulasti.

Yaklasik 15 metre derinlikte olan dorse, balonlar yardimiyla su yüzeyine çikarildiktan sonra halatlar ve is makinelerinin destegiyle kiyiya çekildi.

Üst kismi tamamen parçalanan dorseden geriye sanziman ile bazi tekerleklerin kaldigi görüldü.

Ekiplerin bu sabah baslattigi arama kurtarma çalismalari ve yakinlarinin bekleyisi de devam ediyor.

Kentte 15 Mart'ta Emin Ergün'ün kullandigi tir devrilip sel sularina kapilmis, bu anlar cep telefonlariyla da kaydedilmisti.