Fatih Karagümrük'ün yenilmezlik yürüyüsü sürüyorBozhan Memis- 10 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik alan Fatih Karagümrük, yenilmezlik serisi devam eden takimlar içinde en uzun süre kaybetmeyen ekip oldu - Diagne-Borini ikilisi gol sayisini 30'a yükseltti - Kirmizi-siyahli takim bu sezon ilk kez uzatmada yedigi bir gole karsilik verdi

Fatih Karagümrük'ün yenilmezlik yürüyüsü sürüyorBozhan Memis- 10 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik alan Fatih Karagümrük, yenilmezlik serisi devam eden takimlar içinde en uzun süre kaybetmeyen ekip oldu
- Diagne-Borini ikilisi gol sayisini 30'a yükseltti
- Kirmizi-siyahli takim bu sezon ilk kez uzatmada yedigi bir gole karsilik verdi

ISTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasinda Medipol Basaksehir'le 2-2 berabere kalarak yenilmezlik serisini 10 maça yükselten VavaCars Fatih Karagümrük, yenilmezlik serisi devam eden takimlar içinde en uzun süre kaybetmeyen ekip oldu.

Süper Lig'de oynadigi son 10 mücadelede 4 galibiyet ve 6 beraberlik alarak 10 haftadir maglup olmayan Pirlo'nun ekibi, lider Galatasaray ve Adana Demirspor'un ardindan bu sezonun en uzun süren yenilmezlik serisine imza atti.

Arabam.com Konyaspor deplasmaninda 2-1 maglup olan Galatasaray'in 15 maçlik yenilmezlik serisi son bulurken, sari-kirmizililarin ardindan bu sezon en uzun süre kaybetmeye takim Adana Demirspor oldu. Ligin ilk yarisinda 11 maçlik seri yakalayan Adana temsilcisi, 12. maçinda Besiktas'a deplasmanda kaybetmisti.

Galatasaray ve Adana Demirspor'un ardindan bu sezon en uzun süre kaybetmeme serisini yakalayan Fatih Karagümrük, Medipol Basaksehir mücadelesinde 90+2. dakikada Diagne'nin golüyle serisini devam ettirdi.

Kirmizi-siyahlilari, son 7 lig maçinda 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan Fenerbahçe takip ediyor.


- Borini-Diagne ikilisi gol sayisini 30'a yükseltti

VavaCars Fatih Karagümrük'ün golcü isimleri Fabio Borini ve Mbaye Diagne, Medipol Basaksehir karsisinda da gollerini sürdürdü.

Ilk yarinin uzatma dakikalarinda penaltidan fileleri havalandiran Borini, ligdeki gol sayisini 15'e yükseltirken, Diagne de 90+2. dakikada kaydettigi golle takim arkadasini yakaladi.

Fatih Karagümrük son 10 lig maçinda yenilmezken, bu mücadelelerde atilan 26 golün 15'i iki yildizdan geldi. Bu maçlarda Borini 7 gol atarken, Diagne de 8 kez fileleri havalandirmayi basardi.

Diagne-Borini ikilisinin son 10 lig maçinda gol katkisi veremedigi tek 90 dakika, 1-1 sona eren Besiktas mücadelesi oldu.


- Ilk kez uzatmada yedigi gole karsilik verdi

Süper Lig'de bu sezon maçlarin uzatma dakikalarinda yedigi gollerle 5 puan kayip yasayan Fatih Karagümrük, Medipol Basaksehir karsisinda da mücadelenin ilk uzatma dakikasinda kalesinde gol gördü.

Serdar Gürler'in 90+1. dakikada attigi golle 2-1 geriye düsen kirmizi-siyahli ekip, bu sezon ilk kez uzatma dakikalarinda yedigi bir gole karsilik vermeyi basardi.

90+2. dakikada Diagne'nin attigi golle 1 puan alan Pirlo'nun ögrencileri, ayni zamanda ligde 2. kez bir maçin uzatma dakikalarinda buldugu golle puan elde etti.

Fatih Karagümrük, ligin 6. haftasinda Bitexen Giresunspor ile oynanan mücadelede yine Diagne'nin 90+2. dakikada kaydettigi golle sahadan beraberlikle ayrilmisti.