Fatih Karagümrük-Medipol Basaksehir maçinin ardindanBozhan Memis- VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo: "Takim olarak iyi bir reaksiyon gösterdik"

Fatih Karagümrük-Medipol Basaksehir maçinin ardindanBozhan Memis- VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo:
"Takim olarak iyi bir reaksiyon gösterdik"

ISTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasinda Medipol Basaksehir karsisinda 90+2. dakikada Diagne’nin golüyle sahadan 2-2 beraberlikle ayrilarak 1 puan alan VavaCars Fatih Karagümrük’te teknik direktör Andrea Pirlo, takim olarak iyi bir reaksiyon gösterdiklerini söyledi.

Atatürk Olimpiyat Stadi’nda oynanan mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Pirlo, 10 maçlik uzun bir yenilmezlik serisine imza attiklarini vurguladi.

Performanslarindan dolayi takimini kutlayan Italyan çalistirici, "Bugün kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Oyundan memnunum. Iyi bir takima karsi oynadik. Üst siralara oynayan bir ekibe karsi oynadik. Takim olarak iyi bir reaksiyon gösterdik." ifadelerini kullandi.

Bu sezon birçok maçta yedikleri son dakika gollerine de dikkat çeken Pirlo, "Sansimiz döndü diyebilirim. Genelde gol yiyen taraftik. Bugün de son dakikada gol yedik ama telafi ettik. Hiçbir maçi kaybetmek istemiyoruz. Iyi bir yoldayiz ve durumumuza maç maç bakiyoruz. Her detayi her hafta iyilestirmeye çalisiyoruz. Dünya Kupasi’nin ardindan iyi bir yoldayiz ve bunu devam ettirmek istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladi.