Fark yaratan müsteri deneyimi yönetimi Eminevim'e iki A.C.E. ödülü getirdiFurkan Gençoglu- Eminevim Genel Müdürü Mustafa Mutlu Çaliskan: - "Yapilan anketlerde yüzde 96 olarak çikan müsteri memnuniyetimizin, Sikayetvar A.C.E. ödülleriyle tescillenmis olmasi da mutluluk verici"

Fark yaratan müsteri deneyimi yönetimi Eminevim'e iki A.C.E. ödülü getirdiFurkan Gençoglu- Eminevim Genel Müdürü Mustafa Mutlu Çaliskan:
- "Yapilan anketlerde yüzde 96 olarak çikan müsteri memnuniyetimizin, Sikayetvar A.C.E. ödülleriyle tescillenmis olmasi da mutluluk verici"

ISTANBUL (AA) - Eminevim, sektördeki müsteri deneyimi yönetimi ile A.C.E. Awards Mükemmel Müsteri Memnuniyeti Basari Ödülleri'nde ev ve tasit kategorilerinde ödüle layik görüldü.

Eminevim'den yapilan açiklamada görüslerine yer verilen Eminevim Genel Müdürü Mustafa Mutlu Çaliskan, bu ödüllerin, Eminevim'in müsteri deneyimi ve memnuniyetinde fark yaratan basarili uygulamalarinin önemli bir göstergesi oldugunu belirtti.

Çaliskan, "Sirketimiz 30 yili askin süre içinde tam zamaninda teslimat ilkesiyle bugüne kadar 230 bini askin ailenin finansman teslimatini gerçeklestirdi. Sektörün lideri olma sorumluluguyla müsterilerimizi ev, tasit veya is yeri sahibi yaparken önceligimiz her zaman müsteri memnuniyeti oluyor. Bu ödül, genel müdürlügümüzde ve Türkiye çapindaki 118 subemizde görev yapan 1.500'den fazla çalisanimizin eseridir." ifadelerini kullandi.

Kurumun kültür ve degerlerini, 2022 yilinda sektörün yasadigi degisim ve dönüsümle birlestirerek bir "Müsteri Deneyimi Gelisim Atölyesi" kurduklarini bildiren Çaliskan, sunlari kaydetti:

"Kurumsal vizyonumuz ve stratejik is hedeflerimiz dogrultusunda çalisanlarimizin gelisimlerine de katki sunan bu atölye ile is yapis biçimlerimizi müsterilerimize ‘en iyi deneyimi’ sunma anlayisiyla en üst seviyeye tasimaya çalisiyoruz. Bu dogrultuda yapilan anketlerde yüzde 96 olarak çikan müsteri memnuniyetimizin Sikayetvar A.C.E. ödülleriyle tescillenmis olmasi da mutluluk verici."

Tüketiciler tarafindan kusursuz müsteri deneyimi yasatan markalarin belirlendigi A.C.E Awards, Sikayetvar tarafindan 8 yildan bu yana düzenleniyor. Ödüller, firmalarin sikayet verileri, pazar paylari ve Sikayetvar tarafindan uygulanan yillik 1,5 milyonun üzerinde anket baz alinarak hazirlanan Müsteri Deneyim Endeksi arastirmasi sonuçlarina göre belirleniyor.