Eyüpspor-Çaykur Rizespor maçinin ardindanSüha Gür- Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez: "Çok basarisiz oldugumuzu düsünmüyorum" - Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: "Önemli bir adim attik ve bunu devam ettirmemiz lazim. Rakibimizi kendi evinde yenmemiz ve ikili averajda öne geçmemiz önemliydi"

Eyüpspor-Çaykur Rizespor maçinin ardindanSüha Gür- Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez:
"Çok basarisiz oldugumuzu düsünmüyorum"
- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz:
"Önemli bir adim attik ve bunu devam ettirmemiz lazim. Rakibimizi kendi evinde yenmemiz ve ikili averajda öne geçmemiz önemliydi"

ISTANBUL (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasinda konuk ettigi Çaykur Rizespor'a 1-0 yenilen Eyüpspor'un teknik direktörü Ibrahim Üzülmez, maglubiyeti hak etmediklerini söyledi.

Eyüp Stadi'nda oynanan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Üzülmez, önemli bir maçi kaybettikleri için üzgün olduklarini ifade etti.

Kaybedecek bir oyun oynamadiklarini ifade eden Üzülmez, "Duran toptan basit bir gol yedik. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Üretme konusunda sikinti yasiyoruz. Çok basarisiz oldugumuzu düsünmüyorum, oyuncular gayretli. Maglubiyeti hak ettigimizi söyleyemem. Bu maçlarda basit gol yerseniz ve pozisyonlari degerlendiremezseniz kaybediyorsunuz. Sakarya maçini çikisa geçecegimiz maç olarak görüyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Verilmeyen gollerine itiraz eden Üzülmez, söyle devam etti:

"Bir de Suat Arslanboga var. Bir çizgi çiziliyor ama ne kadar dogru bilmiyorum, ben artik inanmiyorum. Gol atiyoruz 5 dakika sonra iptal oluyor. Oyuncularimiz motive anlaminda zorluk yasiyor. Hem Bandirma hem bu maç Suat Arslanboga bir çizgi çiziyor ama anlamiyorum."

Mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini dile getiren Üzülmez, saha içinde oyuncularindan Ibrahim Yilmaz ile yasadiklari olaya iliskin ise "Ibrahim'i seviyorum. Oyuncudan gayret istiyorsun oyuna sokunca. '10 dakika girdim ne yapayim? 15 dakika girdim ne yapayim?' Istiyorsan 5 dakikada da yaparsin. Umut'ta girdi 5 dakika. Siz bu takima devre arasinda katildiniz, biz de sizden istiyoruz. Sen beni, ben seni elestirecegim Ibo. 17-18 haftada sadece bir forvet oyuncusu gol atmis." diye konustu.

Üzülmez, geçtigimiz günlerde görevdeyken baska bir teknik adamin arkasindan göreve gelmek için baskanla görüstügüne yönelik açiklamasina iliskin sunlari belirtti:

"Futbolda hocalar gelir geçer, bizler de gidecegiz. Baskasi gelecek o da gidecek. Aslolan kulüplerdir, onlar bakidir. Bir teknik adam takimin basindayken bazi seylerin konusulmasi dogru degil. Bizim futbol camiasinda fazla dürüstlük falan beklenmez. Bizim futbol topumuz var, her tarafa dönüyor, kimse birbirini kandirmasin. Herkes birinin sirtina basarak bir yerlere gelmeye çalisiyor. Biz takim basindayken olmaz, ayrildiktan sonra baskani ararsin konusursun. Elestiriyi seviyor, elestiriden besleniyorum."


- "Önemli bir adim attik"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, çok önemli bir galibiyete imza attiklarini aktardi.

Oyuncularini galibiyetten dolayi tebrik eden Korkmaz, sunlari kaydetti:

"Iyi mücadele ettik, iyi kapandik. Daha iyi hücuma çikabilirdik, baglanti paslarini bulusturduk ama oralarda top kayiplari yasadik. Bunlar olmasa daha çok pozisyona girebilirdik. Hücum anlaminda biz daha iyiydik. Önemli bir adim attik ve bunu devam ettirmemiz lazim. Rakibimizi kendi evinde yenmemiz ve ikili averajda öne geçmemiz önemliydi. 2 önemli maçimiz var evimizde. iyi takimlarla oynayacagiz. Bu 2 maçi da geçmemiz lazim ki hedefe daha çok yaklasalim."