Dyorex Boluspor-Ankara Keçiörengücü maçinin ardindanMehmet Emin Gürbüz- Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer: - "Skor avantajini yakaladigimiz anlarda geri çekilmek dogru degil. Yaptigimiz hamlelerle bunu ortadan kaldirmaya çalistik" - Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yilmaz: - "Bundan sonraki maçlarimizi kaybetmemek üzere ayni arzu ve istekle devam edecegiz"

Dyorex Boluspor-Ankara Keçiörengücü maçinin ardindanMehmet Emin Gürbüz- Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer:
- "Skor avantajini yakaladigimiz anlarda geri çekilmek dogru degil. Yaptigimiz hamlelerle bunu ortadan kaldirmaya çalistik"
- Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yilmaz:
- "Bundan sonraki maçlarimizi kaybetmemek üzere ayni arzu ve istekle devam edecegiz"

BOLU (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasinda Ankara Keçiörengücü'nü 3-1 yenen Dyorex Boluspor'un teknik direktörü Muzaffer Bilazer, skor avantajinin yakalandigi anlarda geri çekilmenin dogru olmadigini söyledi.

Bilazer, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, geçen 5 haftalik periyodu temize çekme ve süreci lehlerine düzeltme adina çok önemli bir galibiyeti aldiklari için mutlu olduklarini belirtti.

Rakiplerinin önemli bir takim olduguna deginen Bilazer, "Özellikle merkezdeki baskilarda çok etkili. Sabirli pas yaparak oyuna baslamak istedik. Bunu yaparken yine bireysel hatamiz oldu, 1-0 maglup duruma düstük. 30. dakikadan sonra da kontrolü ele aldik." diye konustu.

Bilazer, ikinci yarida duran toplarinin önemini bilerek oynadiklarini anlatarak, sunlari kaydetti:

"Posmac'in gücünün farkindaydik. Bununla alakali planlamayi yapmistik. Istedigimiz sonucu da elde ettik. 2-1 avantaj elde ettik. Daha sonra Göztepe maçinda yasadigimiz sikintiyi yasadik. Skor avantajini yakaladigimiz anlarda geri çekilmek dogru degil. Yaptigimiz hamlelerle bunu ortadan kaldirmaya çalistik. Daha sonra üçüncü golü bularak skor avantaji ile maçi kazanmis olduk."


- Hamdi Yilmaz: "Maç çok durdu"

Ankara Keçiörengücü'nün teknik sorumlusu Hamdi Yilmaz, ilk yari iyi futbol oynadiklarini ve golü bulduklarini ancak yakaladiklari pozisyonlari harcadiklarini dile getirdi.

Yilmaz, ikinci yariya kötü basladiklarini vurgulayarak, "Ikinci yarida istedigimiz konsantrasyonu, arzu ettigimiz futbolu oynayamadik. Neticede, yakaladigin firsatlari degerlendiremiyorsan kaçinilmaz olan skor ortaya çikiyor." seklinde konustu.

Bolusporlu futbolcularin çok fazla zaman geçirdigini savunan Yilmaz, "Dikkat ederseniz o kadar çok yattilar ki... Futbolcu darbe aldigi zaman hakem maçi durduruyor. Maç çok durdu. Bu hakemin etki edebilecegi pozisyon degil. Oyuncu yattigi zaman mecbur doktor çagiriyor, sedye getiriliyor. Ilk yari biz oynadik, ikinci yari Boluspor bizden daha iyi oynadi. Netice de onlarin lehine çikti." degerlendirmesinde bulundu.

Yilmaz, play-off hedeflerinin devam ettigine dikkati çekerek, "Hedefimizden sasmis degiliz. Ilk 7 içerisinde durumumuzu, puanimizi almak istiyoruz. Play-off, ilk bir ya da iki olabilir. Futbol çünkü. Biz, bundan sonraki maçlarimizi kaybetmemek üzere ayni arzu ve istekle devam edecegiz." ifadelerini kullandi.