Depremzede çift, Mugla'da evlendiAli Balli

Depremzede çift, Mugla'da evlendiAli Balli

MUGLA (AA) - Kahramanmaras merkezli depremler nedeniyle Hatay'daki evleri yikilan Gülendam Yunus ile Muhammed Gündesli, misafir olarak konakladiklari Mugla'nin Bodrum ilçesinde evlendi.

Hatay'da evlilik hazirligi yapan ancak deprem sonrasi ailesiyle Bodrum'daki yakinlarinin evine gelen 20 yasindaki Gülendam Yunus ile Bodrum Otelciler Dernegi (BODER) Baskani Ömer Faruk Dengiz'in sahibi oldugu otele yerlestirilen 29 yasindaki Muhammed Gündesli, Bodrum Belediyesi'nde baskanlik makaminda gerçeklestirilen nikah töreni ile dünyaevine girdi.

Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras'in kiydigi nikah törenine Milas Belediye Baskani Muhammet Tokat, Dengiz ile çiftin ailesi ve yakinlari katildi. Törende zaman zaman duygusal anlar yasandi.

Yunus, gazetecilere, depremde bazi akrabalarini kaybettigini ve zor günler yasadiklarini belirtti.

Hazirladigi çeyizinin de depremde zarar gördügünü anlatan Yunus, "Evlilik hazirligi yapiyorduk. Bir anda hayatimiz deprem ile degisti. Evde bulunan çeyizlerimiz zarar gördü. Çok sükür canimizi kurtardik, sevdigim yanimda. Yanimizda bulunan bulunmayan herkese çok tesekkür ederiz. Çok mutluyuz." diye konustu.

Muhammed Gündesli de Bodrum halkinin kendilerini yalniz birakmadigini söyledi.

Kendilerine destek olanlara tesekkür eden Gündesli, "Gönül isterdi ki memleketimizde dügün salonunda ailemizle dügün yapmak ama olmadi. Allah devletimizi milletimizi basimizdan eksik etmesin. Biran önce evimize dönmek istiyoruz." dedi.