DÜZELTME- "Enuygun, EYT'lilerin promosyonlari hakkinda merak edilenleri derledi" baslikli haberimizin ING ile ilgili paragrafi kaynagindan düzeltilmistir. Fatma Eda TopcuEnuygun, EYT'lilerin promosyonlari hakkinda merak edilenleri derledi - Enuygun verilerine göre, EYT düzenlemesinin yasalasmasinin ardindan bankalar, müsteri portföylerini genisletmek üzere emekli bankaciligina yönelik çalismalarini hizlandirdi

DÜZELTME- "Enuygun, EYT'lilerin promosyonlari hakkinda merak edilenleri derledi" baslikli haberimizin ING ile ilgili paragrafi kaynagindan düzeltilmistir. Fatma Eda TopcuEnuygun, EYT'lilerin promosyonlari hakkinda merak edilenleri derledi

- Enuygun verilerine göre, EYT düzenlemesinin yasalasmasinin ardindan bankalar, müsteri portföylerini genisletmek üzere emekli bankaciligina yönelik çalismalarini hizlandirdi

ISTANBUL (AA) - Enuygun Finans, emeklilikte yasa takilanlara (EYT) yönelik düzenlemenin yasalasmasinin ardindan, EYT'lilere hangi bankanin ne kadar promosyon verdigine dair detaylari, kullanicilarina en uygun kredi firsatini sunmak için bankalardan aldigi anlik verilerle, güncel faiz oranlarini ve kredi hesaplamalarini karsilastirdi.

Enuygun'dan yapilan açiklamaya göre, EYT düzenlemesinin yasalasmasinin ardindan bankalar, müsteri portföylerini genisletmek üzere emekli bankaciligina yönelik çalismalarini hizlandirdi.

Yeni müsteri kazanmak isteyen bankalar, maaslarini 3 yil boyunca o bankadan alacaklarini taahhüt eden emeklilere banka promosyonu ödemesi yapacak.

Bu çerçevede, Enuygun Finans da EYT'lilere hangi bankanin ne kadar promosyon verdigine dair detaylari, kullanicilarina en uygun kredi firsatini sunmak için bankalardan aldigi anlik verilerle güncel faiz oranlarini ve kredi hesaplamalarini karsilastirdi.

Enuygun Finans’in yaptigi derlemeye göre, Is Bankasi, emekli maasini Is Bankasi'na tasiyan emeklilere 7 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemesi sunuyor. Ek olarak maaslarini almak için Is Bankasi'ni tercih edenler Maximum Kart'i aidatsiz kullanabiliyor.

Akbank, SGK emekli maasini tasiyanlara 7 bin TL'ye varan promosyona ek 1.500 TL chip-para ve aylik yüzde 27'ye varan "hos geldin mevduat faizi" imkani sunuyor.

Denizbank'ta ise emekli maasini 3 yil süre ile alma sözü veren emeklilere 5 bin TL’ye varan, EYT kapsamindaki emeklilere ise otomatik fatura ödeme talimatina karsilik 7 bin 500 TL’ye varan promosyon firsati yer aliyor. MobilDeniz üzerinden üye olanlar ise TL mevduatlarina yüzde 27 "hos geldin faizi" aliyor.

Emekli maasini ING’ye tasimayi seçenler kosulsuz 8 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabiliyor. Ayrica vadesiz hesaplarina bagli verecekleri otomatik fatura talimatlarina 1.500 TL’ye varan ek nakit promosyon kazanarak toplamda 10 bin TL’ye varan nakit promosyon firsatindan yararlanabiliyor. Emekli maasini tasiyanlara, yüzde 1,54'ten baslayan faiz oraniyla ihtiyaç kredisi sunuluyor ve kredi tahsis ücreti alinmiyor.

Emekli maasini Garanti BBVA'dan alanlar ise, 7 bin 500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi karti ile 500 TL harcamalarina 1.000 TL bonus firsati kazaniyor.

Garanti BBVA, mobil müsterilerine özel, 1.000 TL bonus ve 10 bin TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans firsati sunuyor. Banka, ayrica EYT'lileri yüzde 28 "hos geldin faizi" ile karsiliyor.