DS Automobiles, nisan ayinda kredi firsati sunuyorGökhan Yildiz- DS Automobiles’in nisan ayi teklifleri kapsaminda yeni DS 7 Opera BlueHDi 130, 300 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi firsatiyla alicilarini bekliyor

DS Automobiles, nisan ayinda kredi firsati sunuyorGökhan Yildiz- DS Automobiles’in nisan ayi teklifleri kapsaminda yeni DS 7 Opera BlueHDi 130, 300 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi firsatiyla alicilarini bekliyor

ISTANBUL (AA) - DS Automobiles’in nisan ayi teklifleri kapsaminda yeni DS 7 Opera BlueHDi 130, 300 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi firsatiyla premium kompakt SUV sinifinda konfor arayanlari hedefliyor.

DS Automobiles'den yapilan açiklamaya göre, yeni DS 7 BlueHDi 130, turbo beslemeli ve yüksek basinçli direkt enjeksiyon kullanan dizel motora sahip bulunuyor. 8 kademeli tam otomatik sanzimanin standart olarak sunuldugu otomobilin karma kosullarda yakit tüketimi 4.0 lt/100 km ve CO2 emisyonu da 111 g/km oluyor.

Sakin çalisma karakteri ve gelismis ses izolasyonu sayesinde kabine asgari düzeyde yansiyan ses düzeyi ile bu motor seçenegi, 300 Nm’lik yüksek torku ile akici bir sürüs sagliyor.

DS Automobiles’in nisan ayi teklifleri kapsaminda yeni DS 7 Opera BlueHDi 130, 300 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi firsatiyla premium kompakt SUV sinifinda konfor arayanlari hedefliyor.

Benzinli, dizel ve E-Tense adindaki hibrit motor seçenekleriyle müsterilerine seçme özgürlügü taniyan DS 7, tüm versiyonlarinda Opera tasarim konsepti esliginde, yeni teknoloji ve tasarim detaylari sunuyor.

DS Pixel Led Vision 3.0, Kablosuz Akilli Telefon Entegrasyonu (Apple CarPlay, Android Auto), DS IRIS System, eCall Otomobil Içi Acil Çagri Sistemi ve 19 inçlik EDINBURGH Hafif Alasim Jantlar’in yeni donanimlar olarak DS 7 yelpazesine eklenmesinin yani sira arka koltuktan kumanda edilebilen güçlendirilmis klima sistemi ve akustik izolasyonlu camlar da yeni DS 7’de standart donanimla sunuluyor.

Yenilenen radar sensörü ile DS Drive Asist adini alan DS Connected Pilot yari otonom sürüs yardimcisi, otonom sürüse olan yolculuga bir adim daha yaklasmayi sagliyor.

DS 7 Crossback'te yalnizca DS Night Vision gece görüs yardimcisi esliginde sunulan Visiopark360, ön ve arka kamerali park yardimcisi ise yeni DS 7’de iyilestirilmis kamera çözünürlügü ile opsiyonel donanim listesinde yerini aliyor.

Yeni DS 7 disaridan verdigi premium otomobil hissini, iç mekâna geçildiginde daha da yukariya çekecek özel tasarimi ile dikkati çekiyor.