Cumhurbaskani Yardimcisi Yilmaz, AK Parti Kirsehir Il Baskanligi'nda konustu:Harun Kutbe- "Bir ülkenin bagimsiz olmasi, kendi iradesiyle hareket etmesi çok kiymetli ve AK Parti döneminde kagit üstünde degil hem masada hem sahada bagimsiz Türkiye'yi dosta düsmana herkese gösterdik" - "Savunma sanayimizle, ekonomimizle, turizmimizle kurdugumuz ittifaklarla iliskilerle ihracatimizla, ticaretimizle, yatirimlarla, birçok hamlelerle çok farkli bir noktaya geldik"

Cumhurbaskani Yardimcisi Yilmaz, AK Parti Kirsehir Il Baskanligi'nda konustu:Harun Kutbe- "Bir ülkenin bagimsiz olmasi, kendi iradesiyle hareket etmesi çok kiymetli ve AK Parti döneminde kagit üstünde degil hem masada hem sahada bagimsiz Türkiye'yi dosta düsmana herkese gösterdik"
- "Savunma sanayimizle, ekonomimizle, turizmimizle kurdugumuz ittifaklarla iliskilerle ihracatimizla, ticaretimizle, yatirimlarla, birçok hamlelerle çok farkli bir noktaya geldik"

KIRSEHIR (AA) - Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz, "Bir ülkenin bagimsiz olmasi, kendi iradesiyle hareket etmesi çok kiymetli ve AK Parti döneminde kagit üstünde degil hem masada hem sahada bagimsiz Türkiye'yi dosta düsmana herkese gösterdik. Savunma sanayimizle, ekonomimizle, turizmimizle, kurdugumuz ittifaklarla, iliskilerle ihracatimizla, ticaretimizle, yatirimlarla, birçok hamlelerle çok farkli bir noktaya geldik." dedi.

Yilmaz, 36. Ahilik Haftasi Resmi Kutlama Töreni'ne katilmak üzere geldigi Kirsehir'de Valiligi ve AK Parti Il Baskanligini ziyaret etti.

Kirsehir Valiligi'nde Vali Hüdayar Mete Buhara tarafindan karsilanan Yilmaz, tören mangasini selamladi ve seref defterini imzaladi.

Valilikte brifing alan Yilmaz, daha sonra AK Parti Kirsehir Il Baskanligina geçerek, Il Baskani Seher Ünsal ile görüstü ve partililerle bir araya geldi.

Buradaki konusmasinda ekonomik istikrarin siyasi istikrara bagli oldugunu ve dünyanin çok firtinali bir dönemden geçtigini belirten Yilmaz, "Özellikle bu tür dönemlerde siyasi liderlik, siyasi istikrar bir kat daha önem kazanir. Güçlü, tecrübeli, dogru yöneten liderleri olmayan bir takim ülkelerin ne hallere düstügünü, çevremizden de dünyadan da çok açik görüyoruz. Allah'a sükür son 20 yilda AK Parti, Cumhur Ittifaki ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'la Türkiye siyasi istikrari ve güveni yakaladi." ifadelerini kullandi.

- "Hem masada hem sahada bagimsiz Türkiye'yi dosta düsmana gösterdik"

Cumhurbaskani Yardimcisi Yilmaz, Türkiye'nin güçlü ve istikrarli bir ülke olarak yoluna devam ettigini ve oyunlari bozup kendi oyununu kurdugunu vurgulayarak, su degerlendirmede bulundu:

"Bir ülkenin bagimsiz olmasi, kendi iradesiyle hareket etmesi çok kiymetli ve AK Parti döneminde kagit üstünde degil hem masada hem sahada bagimsiz Türkiye'yi dosta düsmana, herkese gösterdik. Savunma sanayimizle, ekonomimizle, turizmimizle, kurdugumuz ittifaklarla, iliskilerle, ihracatimizla, ticaretimizle, yatirimlarla, birçok hamlelerle çok farkli bir noktaya geldik."

- "Yerel seçimlerde güzel bir netice olusturacagiz"

Malazgirt, Çanakkale, Kurtulus Savasi ve Ahilik ruhuyla Türkiye Yüzyili'ni hep birlikte insa edeceklerinin altini çizen Yilmaz, parti yerel teskilatinin vatandasin talep, beklenti ve umutlarini dinlemesi, Türkiye Yüzyili'ni, tarihten gelecege nasil bir yol yürüdüklerini, degerlerini anlatmasi gerektigini söyledi.

Yilmaz, AK Parti'nin özellikle kadin ve gençlerin partisi oldugunu ifade ederek, söyle konustu:

"Kadinlar ve gençler her zaman AK Parti'nin yaninda oldular. Güç verdiler, destek oldular. Biz de egitimden istihdama, karar alma süreçlerine varincaya kadar her bir alanda kadinlarla ilgili çalismalar yaptik. Onlarin daha ilerlemesi için gayret sarf ettik. Bundan sonra da devam edecegiz. Yerel seçimde de insallah ayni zihniyetle devam edecegiz. Kadinlar bir seye karar verirlerse onu yaparlar, samimi bir sekilde gerçeklestirirler. Ayni sekilde gençlik kollarimiz, ana kadememiz geçmiste görev yapmis ve degerli arkadaslarimiz hep birlikte mart ayinda yapilacak yerel seçimlerde güzel bir neticeyi olusturacagiz. Cumhurbaskanimiz, genel merkezimiz, yine Cumhur Ittifakimiz olarak o günü hep birlikte kutlayacagiz Insallah."

Cumhurbaskani Yardimcisi Yilmaz'a, Ticaret Bakani Ömer Bolat ve AK Parti Kirsehir Milletvekili Necmettin Erkan eslik etti.