Corendon Alanyaspor-Fenerbahçe maçinin ardindanMustafa Kurt- Fenerbahçe Yardimci Antrenörü Joao de Deus: - "Çok kaliteli ve rakibimizden çok üstün bir oyun sergiledik ve 3 golle kazandik"

Corendon Alanyaspor-Fenerbahçe maçinin ardindanMustafa Kurt- Fenerbahçe Yardimci Antrenörü Joao de Deus:
- "Çok kaliteli ve rakibimizden çok üstün bir oyun sergiledik ve 3 golle kazandik"

ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasinda deplasmanda Alanyaspor'u 3-1 maglup eden Fenerbahçe'nin yardimci antrenörü Joao de Deus, "Çok kaliteli ve rakibimizden çok üstün bir oyun sergiledik ve 3 golle kazandik." dedi.

Deus, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, kisa süre önce UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ile yüksek seviyede bir maç oynadiklarini ve bundan dolayi ilk yarida takimin maçin içine girmekte zorlandigini belirterek, "Bu da maçin basinda biraz zorlanmamiza neden oldu. Ama ikinci yari takim, tamamen farkli performans gösterdi. Çok kaliteli ve rakibimizden çok üstün bir oyun sergiledik ve 3 golle kazandik. Takimi tebrik ediyorum. Ilk 11'de ve sonradan giren oyuncularimi tebrik ediyorum. Hak edilmis bir galibiyet, oyuncularimi tebrik ediyorum." diye konustu.

Deus, bir gazetecinin hakemi nasil degerlendirecegine yönelik sorusuna ise "Ben burada saha disi olaylari konusmak için degil, sadece maçi kazanmak için konusuyorum ve maçi da kazandik." yanitini verdi.