Corendon Alanyaspor-Fenerbahçe maçinin ardindan Mert Cantürk- Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çaglan Kizilhan: "Fenerbahçe'yi yillardir sistem disinda tutmak isteyen yapiya, yapilara sesleniyorum. Kötü emellerinizde bogulacaksiniz insallah"

Corendon Alanyaspor-Fenerbahçe maçinin ardindan Mert Cantürk- Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çaglan Kizilhan: 
"Fenerbahçe'yi yillardir sistem disinda tutmak isteyen yapiya, yapilara sesleniyorum. Kötü emellerinizde bogulacaksiniz insallah"

ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasinda deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 3-1 yenen Fenerbahçe'nin genel sekreteri Burak Çaglan Kizilhan, maçin hakemini elestirerek, "Fenerbahçe'yi yillardir sistem disinda tutmak isteyen yapiya, yapilara sesleniyorum. Kötü emellerinizde bogulacaksiniz insallah." dedi.

Kizilhan, maçin ardindan gazetecilere yaptigi açiklamada, oynadiklari güzel oyundan dolayi oyuncularina ve takimi destekleyen taraftara tesekkür etti.

Maçta verilmeyen kartlar ve ofsaytlar oldugunu savunan Kizilhan, su ifadeleri kullandi:

"Bu sisteme yaziklar olsun. Adana Demirspor maçinda da benzer bir sekilde hakli bir pozisyona itiraz eden hocamiza kirmizi kart gösterilmisti. Bu aksam da ayni senaryoyu hep beraber gördük. Herkes için çok açik, net bir pozisyona itiraz eden hocamiza tekrar ayni sekilde kirmizi kart gösterildi. Fenerbahçe'yi yillardir sistem disinda tutmak isteyen yapiya, yapilara sesleniyorum. Kötü emellerinizde bogulacaksiniz insallah. Hiçbir zaman bizi yalniz birakmayan, Türkiye'nin dört bir yanindan takimimizla beraber olmak için gelen, deplasmanlarda, stadimizda hep beraber oldugumuz camiamizin, taraftarlarimizin haklarini helal etmiyoruz. Daha detayli açiklamalari, ilave görüslerimizi önümüzdeki hafta kamuoyuyla paylasacagiz."

Kizilhan, bir gazetecinin, teknik direktör Jorge Jesus'a verilen kirmizi kartin Adana Demirspor maçinda verilen kirmizi kartla benzer olup olmadigi yönündeki sorusunu ise "Hep beraber izledik. Adana Demirspor maçinda yasanan, birebir ayni senaryoyu bu aksam da gördük. Çok net bir pozisyon. Hocamizin hakli bir itirazi var. Ama tuhaf bir sekilde ayni Adana maçinda oldugu gibi kirmizi kart. Detayli açiklamalari önümüzdeki hafta yapacagiz." diye yanitladi.