Çaykur Rizesporlu Azubuike, Altay maçini degerlendirdi:Muhittin Sandikçi- "Ligin sonlarina yaklastigimizdan her maçi üç puan için oynamak zorundayiz"

Çaykur Rizesporlu Azubuike, Altay maçini degerlendirdi:Muhittin Sandikçi- "Ligin sonlarina yaklastigimizdan her maçi üç puan için oynamak zorundayiz"

RIZE (AA) - Spor Toto 1. Lig'de 18 Mart Cumartesi günü Altay'i konuk edecek Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Azubuike Okechukwu, ligin sonuna yaklasildigi dönemde her maça üç puan hedefiyle hazirlandiklarini söyledi.

Nijeryali oyuncu, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basin mensuplarina yaptigi açiklamada, ligde sampiyonluk yarisinin çok zor geçtigini belirtti.

Rekabet içinde olduklari Samsunspor, Eyüpspor ve Bodrumspor'un iyi ekipler oldugunu vurgulayan Azubuike, "Sampiyonluk yarisinda her seyini ortaya koyan önemli ekipler var. Bodrumspor maçinda çok zorlandik. Takim olarak gündüz maçlarina alisik olmadigimiz için bizi biraz etkiledi. Galip geldigimiz için mutluyuz. Zorlu yaris sezon sonuna kadar devam edecek. Biz de ilk iki içinde yer almak için yarisacagiz." diye konustu.

Hedeflerine ulasmak için seri galibiyetlere ihtiyaçlari oldugunun altini çizen 25 yasindaki oyuncu, sunlari kaydetti:

"Ligin sonlarina yaklastigimizdan her maçi üç puan için oynamak zorundayiz. Artik rakiplerimizin kim oldugunun önemi yok. Samsun, Eyüp, kimle oynarsak oynayalim artik hiçbir maçimizi bir puanlik olarak düsünemeyiz. Altay karsisinda kazanmak için sahaya çikacagiz. Umarim galip gelen taraf biz oluruz ve sezon sonunda Süper Lig hedefini gerçeklestiririz."

Azubuike, kendilerine destek olan taraftara tesekkür ederek, ligin sonuna kadar destegin artarak devam etmesini istedi.